• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspudić za MONDO: Plašim se suđenja na "Grbavici"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Kapiten Borca izrazio je bojazan da Banjalučani neće imati fer suđenje protiv Željezničara u subotnjem derbiju 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. "Mnogo mečeva sam odigrao protiv Želje, pa se plašim s razlogom".

 Boris Raspudić za MONDO: Plašim se suđenja protiv FK Željezničar Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Uz dužno poštovanje svim ostalim fudbalerima Borca, kapiten Boris Raspudić je "srce i duša" banjalučkog kluba.

Komandant odbrane i čovjek koji uz golmana Asmira Avdukića predstavlja glavnu osovinu posljednje linije "Velikana iz Platonove" pred napadačima protivnika. Beskompromisni je borac, a takve igrače navijači svugdje na planeti naprosto obožavaju.

Tako je i u Banjaluci gdje je svoju privrženost Borcu nebrojeno puta dokazao - što kroz čekanje i oprost zarađenog novca, ali i kroz putovanja na gostovanja kao običan "Lešinar" sa Starčevice.

POVEZANE VIJESTI

Gdje god da je u igračkoj karijeri nastupao - od Irana do Bruneja, nikad nije zaboravio ko je i odakle potiče i time je dovijeka kupio sve ljubitelje fudbala u gradu na Vrbasu.

U razgovoru za MONDO nije krio razočaranje zbog posljednjeg poraza od Mladosti (0:1) na Gradskom stadionu u Banjaluci, ali je i dodao da mora biti zadovoljan s dva trijumfa iz tri utakmice na startu sezone u Premijer ligi BiH.

"Šest osvojenih bodova iz prva tri meča. Pa i nije loše s obzirom da smo novajlije u prvenstvu. Ipak, protiv Mladosti nismo zaslužili poraz, vjerujem da je najrealniji ishod bio remi s obzirom na sve što se dešavalo u duelu sa ekipom iz Doboja kod Kaknja. Zaslužili smo barem bod sigurno, ali šta je tu je, ne vrijedi sad da kukamo", rekao je Raspudić našem portalu.

Prema njegovim riječima, ono što ga posebno raduje je povratak navijača na Gradski stadion, ali i podatak da je Borac sa igračem manje bio kvalitniji rival od izabranika Edisa Mulalića, koji su lideri na tabeli Premijer lige BiH.

"Zadovoljan sam jer smo pokazali kvalitet i karakter protiv Mladosti, koja ni sa igračem više nije mogla da nam ozbiljnije zaprijeti. Da smo izjednačili iz jedanaesterca, siguran sam da bismo uspjeli da preokrenemo i sa 10 fudbalera u polju".

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Raspudić je dodao i da Borac nije imao sreće protiv Mladosti i da će se promašeni penal, prečka Gorana Galešića ili nedosuđen jedanaesterac od strane arbitra Admira Šehovića, negdje sigurno vratiti.

"Možda već na sarajevskoj 'Grbavici' u narednom kolu nam se vrati. Negdje hoće sigurno! Željezničara se ne plašimo, u krizi su i moraće da se 'vade' protiv nas. Jedino se bojim 'novih sudijskih grešaka' jer ovaj Borac samo na taj način može da bude pobijeđen. Mnogo mečeva sam odigrao protiv Želje u karijeri, pa se s razlogom plašim da nećemo imati 'fer' suđenje. Ne vjerujem da će nam biti lako, ali sigurno imamo kvalitet da zabilježimo pobjedu i anuliramo ovaj neuspjeh protiv Mladosti".

U dosadašnjem dijelu sezone Raspudić je odigrao praktično bez greške - siguran kod izbacivanja lopte, dominantan u skoku i snažan u duelima, ali i opasan u protivničkom kaznenom prostoru prilikom prekida.

"Sigurno je da uvijek može bolje. Trudiću se maksimalno, kao što sam uvijek davao sto odsto u crveno-plavom dresu, a imam i podršku saigrača i trenera Željka Vranješa da ostvarimo što bolje rezultate", naglasio je defanzivac Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC