• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Luda" pobeda Krasnodara u Groznom!

Autor mondo.rs

Zvezdin rival u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope u "hičkokovskoj" završnici utakmice stigao do 3:2 protiv Ahmata.

Uhvatili su se za glavu svi u Crvenoj zvezdi kada im je žreb za rivala u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dodelio ruski Krasnodar, a da su s pravom tako reagovali, potvrđeno je ovog četvrtka.

Ruski predstavnik je prilično tvrd tim, disciplinovan i borben, a opet, nedovoljno atraktivnog imena da bi privukao pune tribine i stvorio euforiju među navijačima.

Prvi duel crveno-beli i Krasnodar igraće narednog četvrtka, 17. avgusta, u Rusiji (od 19 časova po našem vremenu), a revanš je nedelju dana u Beogradu. Do te utakmice, i jedni i drugi imaju dovoljno vremena da se dodatno uigraju i porade na samopouzdanju.

A, Rusima će ovo drugo prilično da "eksplodira" posle utakmice 5. kola ruske Premijer lige.

Krasnodar je u Groznom savladao domaći Ahmat 3:2 u utakmici izuzetno uzbudljive završnice.

Gostu su prvo poveli u 53. minutu udarcem glavom Belorusa Aleksandra Martinovića posle kornera. Izjednačenje je stiglo u 73. golom iz "slobodnjaka", ali je samo tri minuta kasnije Šveđanin Klason ponovo doneo prednost Krasnodaru. Učinio je to nepunih 60 sekundi po ulasku u igru, šutiravši veoma snažno.

U 89. minutu domaćin je opet došao do izjednačenja, ali je u 92. napadač Krasnodara, Ignjacev, udarcem kroz noge protivničkom golmanu doneo pobedu svom timu.

Doskorašnji član Crvene zvezde, Mihailo Ristić, nije ulazio u igru, a treba istaći i da se sredinom prvog poluvremena povredio defanzivni vezista Krasnodara, Jurij Gazinski, koji je morao da bude zamenjen.

Narednu utakmicu Krasnodar će igrati u nedelju na svom terenu protiv poslednjeplasiranog Amkara iz Perma, koji je u prvih pet kola osvojio samo bod, dok se ovom pobedom rival crveno-belih probio na treće mesto tabele, sa 10 bodova, tri manje od Zenita i moskovske Lokomotive.

Krasnodar je igrao u sastavu: Sinicin - Ramirez, Grankvist, Martinovič, Petrov - Gazinski (28. Šiškin), Kabore - Vanderson (76, Klasen), Pereira, Mamaev (68. Žoazinjo) - Ignjacev.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC