• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša pred Partizan: Znamo gde smo jači!

Autor mondo.rs

"Ovaj meč će poslužiti da vidimo gde smo u odnosu na jake rivale. Posle toga možemo da procenimo naše mogućnosti i kvalitet", kazao je trener Vojvodine Nenad Vanić koga pred Partizan brine manja povreda Filipa Malbašića.

 Voša pred Partizan: Znamo gde smo jači! Izvor: MN PRESS

Eliminacija od Ružomberoka, dve nedelje rada, pa sjajan start!

Fudbaleri Vojvodine nalaze se u vrhu tabele gde dele prvu poziciju sa Crvenom zvezdom poput koje su zabeležili četiri pobede i nisu primili niti jedan gol. Ovog vikenda će imati najteži zadatak do sada, pošto u goste dolazi šampion Srbije - Partizan.

Prema rečima Nenada Vanića, oni i pored neočekivano dobrog početka sezone nisu "upali u euforiju", pa tako ne osećaju opterećenje na svojim plećima pred ovaj meč.

"Za mene ne postoji pritisak - ovo je zadovoljsstvo. Igrate protiv aktuelnog šampiona, pred punim stadionom i jedva čekamo tu utakmicu da se takmičimo. Naše je najvažnije da uđemo bez straha, da se nadmećemo sa protivnikom i da ga pobedimo. Nadam se da će biti onako kako mi želimo", kazao je Nenad Vanić na današnjoj konferenciji pred meč sa Partizanom.

Ovo će biti čak 164. susret Vojvodine i Partizana, a crno-beli su mnogo uspešniji. Slavili su u dosadašnjih 86 susreta, od toga i 34 puta u gostima, dok Vojvodina ima 42 pobede, od čega je 20 pred svojim navijačima. Nerešeno je bilo u 35 navrata I linkujte onu vest o navijačima Partizana na jugu.

Trener "lala" je naveo da prema crno-belima, koji su ove nedelje doživeli prvi poraz posle godinu dana, imaju respekt i da će u pripremi meča nešto više raditi na psihološkom planu kod igrača.

"Pokušaćemo da pružimo naš maksimum i vidimo gde smo u odnosu na jake rivale. Posle toga možemo da procenimo neke naše mogućnosti i kvalitet".

Potencijalni problem za Vojvodinu je manja povreda najboljeg igrača Filipa Malbašića. "Stara dama", nakon odlazaka velikog broja igrača, ima veoma mali igrački kadar, zbog čega je Vanić naveo da bi idealno bilo da dovedu još dva ili tri pojačanja, ali se nada da će napadača "lala" medicinsko osoblje "srediti" do nedelje.

Na pitanje da uporedi dve ekipe, odnosno oceni u kojoj to liniji tima je Vojvodina kvalitetnija od Partizana, Vanić je prvo dao diplomatski odgovor:

"Dao bih prednost protivniku. Znam gde smo jači i verujem da ćete vi shvatiti šta hoću da kažem", da bi potom i konkretizovao na šta je mislio:

"Evidentno je da Partizan u nekim segmentima ima problema. Svesni smo da to nije u napadu, ali imaju malo poteškoća u odbrani gola i to ćemo pokušati da iskoristimo", kazao je on i dodao da ne želi da ih potceni.

Meč se igra u nedelju od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC