• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

m:tel uz Borac

Autor mondo.ba

U "Trofejnoj sali" Gradskog stadiona u Banjaluci kompanija m:tel je predstavljena kao najnoviji sponzor "Velikana iz Platonove".

 M-tel uz Borac Izvor: MONDO/Zoran Pajčin
Izvor: MONDO/Zoran Pajčin

  U ime kompanije novinarima se obratila portparol Milica Stojaković koja je izrazila veliko zadovoljstvo zbog ovog sponzorskog ugovora.

"Kompanija m:tel prepoznaje Borac kao najveći sportski brend Banjaluke i naša je dužnost da zajedno sa Upravom i navijačima pomognemo klubu da uspije. Želim da čestitam Upravi i igračima na odličnim rezultatima koje postižu posljednje vrijeme i mislim da su na pravom putu. Mi kao kompanija smo prijatelji sporta i pravih vrijednosti koje on njeguje. Nama je zadovoljstvo da "stanemo" uz Borac ove sezone, kao i ranijih godina", rekla je Milica Stojaković.

Članovi Uprave kluba Vedran Pušić i Darko Milaković su se zahvalili kompaniji m:tel koja je godinama unazad značajnim sredstvima podržavala Borac i uvijek bila uz klub.

"Ja bih se prije svega zahvalio kompaniji m:tel koja je godinama uz Fudbalski klub Borac. Zaključno sa danas smo potpisali sponzorske ugovore u vrijednosti od 757.490 konvertibilnih maraka, od kojih se 160.000 odnosi na donacije", rekao je Vedran Pušić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC