On je iznenađenje u "Igri prestola"? (FOTO)

Autor:

Ovog glumca ćemo videti u novoj sezoni u ulozi koja otkriva mnogo toga!

0
A- A A+

Vilf Skolding nije naročito poznat glumac - igrao je epizodne uloge u serijama "Suits" i "Bordžije", kao i mini-seriji "The passing bells".

Oštrooki fanovi razvili su neverovatnu teoriju kojom dokazuju da će upravo on u "Igri prestola" igrati Regara Targarjena, brata Deneris i Viserisa koji je umro pre dešavanja u seriji.

Pažnja, slede spojleri!

Regar je, po najširem uverenju, otac Džona Snežnog čija je majka Lijena Stark. Pred kraj prošle sezone videli smo da je Lijena rodila Džona, nešto šapnula Edardu Starku a zatim preminula, a ni serija u produkciji HBO, ni knjige Džordža R. R. Martina nisu nam još uvek definitivno otkrili da li je Lijena zatrudnela svojom voljom ili ne.

Lijena je bila obećana Robertu Barateonu, ali ju je Regar oteo, mada nije jasno da li je držao protiv njene volje ili su se u međuvremenu zaista zavoleli. Njena otmica jedan je od događaja koji su pokrenuli Robertovu pobunu.

Dakle - kada je počelo snimanje sadašnje sezone "Igre prestola", ovaj glumac je na Twitteru "zapratio" Ejzling Fransiozi, glumicu koja u seriji igra Lijenu. Dodao je i zvanični nalog serije, kao i glumca Lijama Kaningema (Davos Sivort).

Fanovi na Redditu tvrde da to znači da je Skolding gotovo sigurno u novoj sezoni serije, i da ćemo ga gledati u sceni venčanja ili borbe u "flešbeku" Brena Starka.

Do tada, evo šta ćemo gledati u sledećoj epizodi!

Izvor: YouTube

Ostale vijesti