Stojković: Osjećam da mogu do još 4-5 godina

Autor:

"Braniću još četiri-pet godina", rekao je novi-stari golman Partizana i dodao da je siguran da će biti spreman.

1
A- A A+
vladimir stojković partizan koroman ognjen zvezda Foto: MN Press

Za sada samo – pozajmica.

Novi-stari golman Partizana, Vladimir Stojković, poručio je u razgovoru za "Sportski žurnal" da je rano za razgovor o tome šta će biti ljeta 2018, ali da namjerava da brani do 40. godine.

"O tom potom, vidjećemo kakva će sezona biti... Normalno je, ako sve prođe kako treba, da razmišljamo o novom ugovoru, ali ima vremena do tada", rekao je golman reprezentacije Srbije, koji je dobro počeo sezonu 2016/17 u Notingem Forestu, ali onda izgubio mjesto u timu i zabilježio jedan nastup ove godine.

Koliko on Partizanu, Partizan je i ovog puta bio potreban Stojkoviću da se vrati na crtu, uđe u formu i spremno nastavi kvalifikacije za Rusiju 2018. Prošli put, a govorimo o periodu od avgusta 2010. do januara 2014. godine, stvari su funkcionisale odlično. Crno-bijeli su sa Stojkovićem na golu osvojili tri titule i Kup, uz plasman u Ligu šampiona i Ligu Evrope.


"Braniću još četiri-pet godina", rekao je i dodao da je siguran da će biti spreman.

"Moći ću, osjećam to", zaključio je 34-godišnjak, koji će na treninzima Miroslava Đukića pojačati konkurenciju u grupi koju čine Nemanja Stevanović, Filip Kljajić i Marko Jovičić.

Stojković je do sada 115 puta nosio dres Partizana i 60 puta sačuvao mrežu, uz jedan postignut gol sa bijele tačke.

Tagovi:

Ostale vijesti