• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strazbur - Lil, utakmica kakva se retko viđa!

Autor mondo.rs

Marsela Bijelsu čeka burna konferencija za medije...

Argentinski trener Marselo Bijelsa poznat je po neuobičajenom stilu rada i vođenja ekipa, a potrvrio je to i ove nedelje.

Trener Lila bio je primoran da na gostovanju u Strazburu već do 20. minuta napravi dve promene zbog povreda igrača, ali je onda odlučio da u 38. izvede levog beka Fodea Balo-Turea jer nije bio zadovoljan njegovim izdanjem.

Ispostavilo se da ga je taj potez izuzetno skupo koštao...

U 63. minutu golman gostiju Majk Maignan dobio je crveni karton i to zbog prilično glupog poteza, kada je izgubio živce i loptom pogodio protivničkog igrača u glavu! Pošto više nije imao pravo na izmenu, Bijelsa je među stative poslao napadača Nikolasa De Previla.



Domaćin je to iskoristio i posle kornera poveo u 74. minutu preko Martina, što je bio znak Bijelsi da vrati De Previla u igru, a na gol pošalje kapitena, vezistu Ibrahima Amadua. Umesto željenog izjednačenja, gosti su primili još dva gola...



Strazbur je ovom pobedom došao do prva tri boda u sezoni, posle ubedljivog poraza od Liona 0:4, dok je Lil na startu bio bolji od Nanta 3:0.

Nema sumnje da će posle ove utakmice Marselo Bijelsa morati da odgovara na brojna pitanja novinara. Pre svih na to zašto je već u 38. minutu izveo Balo-Turea kada je prethodno morao da izvrši dve prinudne zamene...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC