• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber: Promenite broj bez brisanja poruka i medija

Autor mondo.rs

Sekiraciji je odzvonilo: Viber omogućava korisnicima da promene broj telefona bez gubitka podataka - znamo da ste ovo čekali!

Popularna aplikacija za razmenu poruka Rakuten Viber predstavlja važnu novinu koja će korisnicima širom sveta omogućiti da prebace svoj Viber nalog na drugi broj - i pritom sačuvaju sve svoje podatke, uključujući kompletnu prepisku njihovih poruka, preuzete pakete sličica i Viber Out kredit.

Nova funkcija će olakšati korisnicima da sačuvaju svoju prepisku i podatke na aplikaciji, a da pritom mogu da zamene broj na istom uređaju, što je nešto što je veoma često potrebno korisnicima. Viber će prepoznati novu SIM karticu ubačenu u uređaj, i automatski pokrenuti meni za promenu telefonskog broja. U nekoliko prostih koraka, korisnik će moći da prebaci sve svoje podatke sa Viber naloga na nov broj.

Korisnici koji žele da promene i broj i mobilni uređaj na istom operativnom sistemu će, istovetno, morati samo da prvo prođu sve korake u meniju za promenu broja telefona na njihovom starom uređaju, pre nego što ubace novu SIM karticu u novi uređaj i na njemu aktiviraju Viber aplikaciju.

Kad korisnik konačno promeni broj, Viber će o tome automatski izvestiti sve njegove kontakte, što će im omogućiti da sačuvaju taj novi broj u svojim imenicima.

Promena telefonskog broja je česta pojava - čak i redovna u nekim zemljama. Stoga smo želeli da obezbedimo našim korisnicima mogućnost da u potpunosti sačuvaju kompletnu prepisku njihovih četova, podataka i sadržaja – ako već razmišljaju o takvim promenama” napomenuo je Đamel Agaua, generalni globalni direktor aplikacije Rakuten Viber.

Sekiraciji je odzvonilo: Viber omogućava korisnicima da promene broj telefona bez gubitka podataka - znamo da ste ovo čekali!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS