• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škendija posvetila Milanu video o kom se priča!

Zanimljiv video makedonske Škendije pred dvomeč protiv Milana u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope. Upoređivanje Italijana i Albanaca.

Nakon izvlačenja parova plej-ofa trener Milana Vićenco Montela je rekao da ne zna ništa o Škendiji, ali da će saznati. Fudbalski klub Škendija je iz Tetova mu je pomogao, postavivši spot na kanalu YouTube u kojem se na šaljiv način predstavlja italijanskom Milanu, suparniku u plej-ofu Lige Evrope.

Klub iz Tetova, doduše, malo toga ističe kao svoju makedonsku osobenost (osim da je iz Tetova!), već insistira na albanskim korenima. Ali, treba pohvaliti ljude iz ovog kluba da su se dosetili nečeg originalnijeg od obične najave utakmice.

"Priznajemo da Tetovci vole Moniku Beluči, ali znamo da Italijanke lude za glumcem iz Tetova Blerimom Destanijem. Italijani se lako zaljubljuju, ali i slamaju srca. Ali, imamo rešenje - nudimo vam usluge našeg čuvenog kardiologa dr Omera Džemalija. Italjani možda imaju najbolje pice i paste na svetu, ali mi imamo najboljeg kuvara na svetu - Renea Redžepija", navodi se između ostalog u ovom spotu.

Ima još ovakvih poruka:

"Vi imate stadion kapaciteta 80.000 gledalaca, ali naš grad ima 100.000 građana. Vaš igrači koštaju više od 330 miliona evra, ali naši 400 miliona denara. Vi sada šaljete skaute da nas prate, ali mi imamo skaute koji vas stalno slede".

POGLEDAJTE

Škendija Milan
Izvor: YouTube

Škendija nosi dresove koje je dobila upravo od Milana. Tada se tetovski klub takmičio u jednom od nižih rangova makedonskog fudbala, a deo tima je bio i sadašnji trener Ćatip Osmani. Škendija će prvu utakmici plej ofa Lige Evrope protiv Milana igrati 17. avgusta na San Siru u Milanu, a revanš je 24. avgusta u Skoplju na stadionu "Filip Drugi" (Telekom arena).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC