• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-bela armija spremna za ruski marš

Autor mondo.rs

Evropski debi Srđana Babića i prekomanda Le Taleka jedine promene koje se očekuju u Zvezdinom timu.

 Crveno-bela armija spremna za ruski marš Izvor: MN PRESS
Prag je pao, sledi napad na Krasnodar!

U četvrtak od 19 časova (prenos na TV Arena Sport), Crvena zvezda u Rusiji igra prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Rival je Krasnodar, skupoceni tim koji posle šest kola zauzima peto mesto u nacionalnom prvenstvu, a za koji od ovog leta nastupa doskorašnji fudbaler crveno-belih Mihailo Ristić.

Zvezda je na put otišla sa nizom od osam uzastopnih pobeda uz gol-razliku 21:1, te navijači posle serije dobrih igara veruju da će ekipa još jednom ove sezone teren napustiti uzdignutih glava. Ako ne sa novom pobedom u koferu, onda "bar" bez prvog poraza.

To, međutim, uopšte neće biti lako, čega su svesni Vladan Milojević i njegovi najbliži saradnici u stručnom štabu. Posebno zbog odsustva povređenog Branka Jovičića, neumornog veziste koji je u prethodnim utakmicama bio od nemerljivog značaja za tim.

Razmišljali su u Zvezdi da angažuju zamenu, ali su naišli na negativan odgovor Krila Sovjetov za Srđana Mijailovića, a kratak vremenski rok onemogućio je dalju potragu.

Umesto toga, opredelili su se za postojeće opcije, a alternativa je povratak Damijena Le Taleka sa mesta štopera na zadnjeg veznog.

Izvor: MN PRESS

Iako je Milojević protiv OFK Bačke izveo rezervni tim, sakrivši svoje zamisli za duel u Rusiji, očekuje se da izabere rešenje koje mu se praktično samo nametnulo imajući u vidu da je Le Talek ranije i bio u manevru.

Pored Francuza, na poziciji uz Mičela Donalda mogli bi da igraju još Uroš Račić i Marko Gobeljić, ali je procenjeno da nemaju dovoljno iskustva za tako važnu utakmicu, kao što je predstojeća.

Pomeranje Le Taleka otvoriće rupu u odbrani, koju bi trebalo da popuni Srđan Babić.

Mladi štoper solidno se pokazao na domaćoj sceni, a duel sa Krasnodarom biće mu prvi na međunarodnoj sceni u Zvezdinom dresu.

Što se tiče ostalih pozicija, teško je poverovati da će Milojević nešto eksperimentisati, pa se na terenu, uz pomenute promene, od prvog minuta očekuju isti igrači koji su uspešno marširali praškim frontom.

Dakle, startna postava Crvene zvezde za duel u Krasnodaru mogla bi biti:

Borjan - Rodić, Le Talek, Savić, Stojković - Le Talek, Donald - Milić, Kanga, Srnić - Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC