• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kole se već zahvalio Lesoru

Autor mondo.rs

Novi košarkaš Crvene zvezde samo nekoliko dana radio sa reprezentacijom Francuske, pošto je Vensan Kole odlučio da je prekobrojan. Još dva imena mora da "precrta" sa spiska!


Novi košarkaš Crvene zvezde mts Matijas Lesor nije se dugo zadržao na treninzima reprezentacije Francuske u koju je pozvan nakon manje povrede Žofrija Lovernja.

Selektor "trikolora" je prethodnog četvrtka mladog centra priključio treninzima nacionalnog tima, ali je odlučio da mu se "zahvali na uslugama" pošto je otpisao njega i Livio Žan-Čarlsa, koji tako neće biti na konačnom spisku za Eurobasket.

Kole, koji je imao nekoliko otkaza NBA zvezda (Batum i Gober), sada na spisku ima 14 košarkaša, a još dvojicu će morati da "ostavi kod kuće".

Biraće između Antoana Dioa, Tomasa Ertela, Lea Vestermana, Nanda de Koloa, Evana Furnijea, Edvina Džeksona, Aksela Tupana, Jakube Outare, Borisa Dijaoa, Luja Labejrijea, Žofrija Lovernja, Vensana Poijrijea, Kevina Serafana i Kima Tilija.

Francuska na Eurobasketu nastupa prvobitno u grupi "A" (Helsinki), a protivnici su joj Slovenija, Poljska, Island, Grčka i domaćin Finska.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC