• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANKETA: Partizan, Zvezda... ko će u Ligu Evrope?

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju večeras prve utakmice plej-ofa za plasman u Ligu Evrope. Šta mogu srpski klubovi?

Izvor: MN PRESS

Partizan i Crvena zvezda su pred vratima grupne faze Lige Evrope. Vrata su, za sada, zatvorena, ali je ključ ostavljen tu negde pred vratima. Treba ga pronaći...

Posle više od tri decenije Partizan će ponovo igrati prtiv mađarskog Videotona (21h, Arena sport 1 i RTS). Tada je Partizan bio veliki favorit, ali, nažalost, mađarski tim je odigrao fenomenalno protiv crno-belih koji su potcenili rivala. 

SEĆANJA: Partizan - Videoton (GOLOVI)

Kuriozitet dvomeča sa Videotonom je što na klupi mađarske ekipe sedi dojučerašnji trener Partizana Marko Nikolić koji je sa crno-belima iz, gotovo, izgubljene pozicije došao do "duple krune". I ne samo on. Još dvojica velikih partizanovaca - Danko Lazović i Marko Šćepović - igraju za Videoton. Dakle, Partizan napadaju "njegovi"!

Marko Nikolić: Partizan nam je kuća, ali...

Šćepovićev otac, Slađan, nekadašnji napadač Partizana sada zaposlen u klub, priznaje da je u nezgodnoj poziciji, ali i da će mu srce biti uz Partizan.

Srpski šampion ima svoje adute. Ako bude igrao kao protiv Olimpijakosa u revanšu prethodnog kola kvalifikacija, Partizan bi mogao da se nada mirnijem revanšu.

Ali, moraće u borbu bez važne podrške sa tribina, jer je UEFA kaznila crno-bele pa će stadion na Topčiderskom brdu biti prazan (osim grupice navijača Videotona).

Sa druge strane, Crvena zvezda ima šansu da se posle deset godina plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Dugo je Zvezda bez uspeha, bez nekog značajnijeg rezultata u Evropi. Da li će uspeti da odoli ruskom Krasnodaru (19h RTS 1, Arena sport)?

Zvezdini igrači su uvereni da mogu, a u tome će imati podršku grupe svojih navijača, ali i navijača moskovskog Spartaka, koji su najavili dolazak u Krasnodar.

Crveno-bela armija spremna za ruski marš

Anketa

Da li će Partizan i(li) Crvena zvezda u Ligu Evrope?

  • Da, i Partizan i Zvezda

    32.9% (51)

  • Samo Partizan

    18.71% (29)

  • Samo Zvezda

    28.39% (44)

  • Ispadaju i Partizan i Zvezda

    20% (31)

Da li će Partizan i(li) Crvena zvezda u Ligu Evrope?

Rezultati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Niko

Niko nece proci

loše

Klubovi iz Srbije komnustičko-jugoslovenske proviniencije su samo u mislima u LE inače, region stoji na kičmi Maribor, Osijek, Rijeka, Vardar i Dinamo. Svakako da svaki Srbin želi uskoro u to društvo i Vojvodinu i Borac. Hrvati će imati predstavnika u LŠ i dva-tri u LE, do tad možemo iz Srbije slušati bajke iz 1990. o nekom strašnom klub tj. bratskim klubovima koji tobože nešto vrijede, a u stvarnosti su evropsko dno, klubovi u stečaju, i klubovi uništetelji fudbala Srbije, a mi i dalje glasamo koji će proći dalje. Neće ni jedan, kako da prođu kad su jadni i loši.

DON

@loše Uuufff, kakve besmislice. Ćutanje je stvarno, ponekad zlatno.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC