• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA: Jovetić i Mitrović zajedno u crno-belom!?

Autor mondo.rs

"Pujo" bi se najradije vratio u Sevilju, ali ukoliko tim iz Andaluzije ne skupi potreban novac - ne čini se nerealno da on ponovo završi u Premijer ligi. Ovoga puta u Njukaslu kod Aleksandra Mitrovića!


Jedni od najboljih fudbalera koje je omladinska škola Partizana "izbacila" u poslednjih desetak godina, mogli bi da postanu saigrači u Premijer ligi, odnosno u Njukaslu!

Rafael Benitez je ozbiljno "zagrizao" za Stevana Jovetića koga Inter ne želi i pored fantastičnih na pripremama, a prema pisanju ostrvskih medija tim sa "Sent Džejmsis parka" je spreman da ponudi 12 miliona funti za njegove usluge.

U slučaju da Inter prihvati ponudu, on bi se tako pridružio u napadu srpskom napadaču Aleksandru Mitroviću koji nije prvi izbor Beniteza, ali neće menjati klupske boje ovog leta.

Međutim, Jovetiću za sada nije toliko "rada" ideja o povratku na Ostvro, gde je već igrao za Mančester siti, nego se i dalje nada da će Sevilja, za koju je odlično igrao prethodnih šest meseci na pozajmici, naći novac kojim bi mogla da plati njegove usluge.

Italijanski mediji navode da je Njukasl već pitao "nerazure" za pozajmicu Jovetića gde bi oni isplaćivali platu, koja je oko tri miliona evra, ali popularni "Pujo" želi samo transfer.

Benitezu su hitno potrebna pojačanja kako bi sačuvao ovaj tim u elitnom rangu...


Navodno je za njega zainteresovan i Brajton, ali se to čini kao nerealna opcija.

Jovetić je karijeru počeo u Partizanu, potom već kao tinejdžer stigao u Fiorentinu, a nakon sjajnih sezona u Firenci preselio se u Mančester siti. Tu njegovu epizodu u Engleskoj obeležile su povrede, a nakon pozajmice Interu otkupljen je 2016. godine, no promene Uprave i trenera uticale su na to da bude nepoželjan na "Meaci".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC