• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Poraz je poraz, ne može da bude dobar!

Autor mondo.rs

"Igrano je tek prvo poluvreme, drugo se igra u Beogradu. Dužni smo da damo sve od sebe zbog istorije i grba Crvene zvezde, a videćemo da li će biti dovoljno", kazao je Vladan Milojević nakon meča u Krasnodaru.

 Milojević: Poraz je poraz, ne može da bude dobar! Izvor: MN PRESS
Vladan Milojević je prvi put otkako je u junu postao trener Crvene zvezde doživeo poraz.

Krasnodar je slavio pred svojim navijačima u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope protiv crveno-belih 3:2 (1:0), ali nije to rezultat koji im garantuje plasman u narednu fazu, štaviše - daje nadu poraženoj ekipi da će slaviti u revanšu uz bolji učinak svoje odbrane. Oko 25.000 navijača na stadionu Krasnodara uživalo je, naročito u drugom poluvremenu, u ofanzivnom pristupu oba tima koja su želela gol više, a na kraju ih je viđeno pet.

I Milojević je na konferenciji za medije nakon susreta istakao da misli da je susret bio "kvalitetan i lep za publiku", što nikada ne prija trenerima

"Prvih 15-20 minuta se jednostavno nismo snašli. Očekivali smo Krasnodar i znali način igre i videli ste i sami da je to ekipa koja dominira, sa igrom kratkih pasova, mnogo udaraca sa distance. Ima brze, hitre igrače i pokušali smo da tražimo rešenje za takvu igru", kazao je Milojević i objasnio da su se na poluvremenu dogovorili da pokušaju da postignu gol, no Krasnodar je ubrzo postigao i drugi što je dovelo do toga da trener Zvezde mora da rizikuje...

Srnić je prepolovio prednost Krasnodara, ali su oni uzvratili pogotkom nakon uigrane akcije iz kornera, pa je Milojević posegnuo za drugim napadačem i u igru ubacio Pešića.

Upravo je bivši napadač Tuluza postavio konačnih 3:2.

PODLOGA, RITAM...

"Ovo je utakmica koja je atipična za nas. Ne igramo u ovakvom ritmu u našem prvenstvu. Podloga je bila izuzetno brza. Jednostavno, nismo se snašli. Kada vidite strah u igračima, lopta se odbija, ne mogu da je prime. Sve je bilo drugačije kada su se prilagodili".

"Ne mogu da krivim svoje igrače, ipak je ovo Evropa. Krasnodar je iskusna ekipa, godinama igra grupnu fazu Lige Evropa. Neke greške koje nažalost kad pogrešite u ovakvim utakmicama budete i kažnjeni", kazao je Milojević i podvukao: "Dali smo sebi nadu da utakmica ide u Beograd, gde nas čekaju naši navijači".

Revanš je na programu za sedam dana?

"Krasnodar je iz tog samog iskustva favorit", kazao je Milojević i zahvalio se navijačima i igračima koje nije želeo da kritikuje ponaosob kritikuje. 
Na pitanje da li je ovo "dobar poraz", Milojević je jasno odgovorio:

"Poraz je poraz, ne može da bude dobar. Ali, igrano je tek prvo poluvreme, drugo se igra u Beogradu. Dužni smo da damo sve od sebe zbog istorije i grba Crvene zvezde i videćemo da li će biti dovoljno", zaključio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC