• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić kaže "sporo", a Nikolić "ružno"

Autor mondo.rs

Istu su poruku hteli da pošalju treneri Partizana i Videotona, ali su za to upotrebili drugačije prideve.

 Miroslav-Djukic-i-Marko-Nikolic-izjave-posle-Partizan-Videoton-0-0 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Utakmica između Partizana i Videotona (0:0) u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope razočarala je kvalitetom, a kada se na to doda i to da je zbog kazne UEFA bila lišena fudbalske atmosfere - utisak je da je bila još nedopadljivija...

U tome su složni i treneri dva tima Miroslav Đukić i Marko Nikolić koji su u izjavi za RTS imali isti utisak o ovom susretu, samo su ih opisali drugačijim pridevima.

Trener crno-belih kaže "sporo".

"Zaista spor ritam meča... Nismo nametnuli našu igru, da li je to strah od greške ili to što je protivnik bio zatvoren...", ostao je nedorečen Đukić koji je dodao: "Nismo ostvarili pas igru, pokušali smo preko Saleta (Saša Ilić), da dobijemo konekciju između špiceva, a ostaje nam još tih 90 minuta u gostima".

Kako u revanšu?

"Tamo će i Videoton morati da igra drugačije, biće sigurno više prostora, a mi moramo da povežemo igru između linija u veznom redu. Verovatno ćemo tamo biti slobodniji, bez straha, a oni će imati pritisak koji ćemo mi iskoritisti", odgovorio je Miroslav Đukić.

Izvor: MN PRESS


Marko Nikolić je u prvom delu razgovora još jednom ponovio da su "emocije i ljubav tu" kada igra protiv Partizana, ali je ostao skroman i kazao da nije prvi koji kao trener ili igrač koji igra protiv voljenog kluba, te da su to činili "i veći od njega" poput Saše Đorđevića, Željka Obradovića...

O samoj utakmici rekao je da je bila "ružna".

"Završili smo meč sa timom koji nismo mogli ni da sanjamo. Došli smo bez dvojice, trojica su morala da izađu iz igre (povrede prim.aut.), pa su morali rezervisti mladog tima na teren. Ružna, takmičarska utakmica...", kazao je Nikolić koji je rekao da će sve biti rešeno u Felčutu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC