• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ristić: Očigledan gol, ali Bože moj...

Autor mondo.rs

"Nikome na 'Marakani' nije lako", kazao je Mihailo Ristić o revanš meču Crvene zvezde i Krasnodara iz kog ruski tim nosi bolji rezultat (3:2). Ostao je suzdržan na pitanje da li je klub pogrešio kada ga je "gurao" na mesto levog

 Mihailo-Ristic-izjava-posle-Krasnodar-Zvezda-3-2 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Mihailo Ristić
bio je verovatno najbolji akter odlčne utakmice Krasnodara i Crvene zvezde koju je njegov sadašnji klub dobio rezultatom 3:2 (1:0), u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

Žreb je hteo da Ristić samo mesec dana nakon odlaska iz kluba u kom je ponikao - baš protiv Zvezde igra dvomeč za ulazak u grupnu fazu ovog evropskog takmičenja, na šta je rekao da mu je bilo "teško", ali da je on ipak profesionalac i da on "mora kako najbolje zna"

Kazao je da je njegova prednost bila što odlično poznaje ovu ekipu Crvene zvezde.

"Znali smo kako će da igraju, dali su golove onako kako često to i rade. Bila je to otvorena i teška utakmica, rezultat je kakav jeste, ali je i lepa uvertira za Beograd gde takođe očekujem jednu napornu utakmicu sa mnogo šansi", kazao je Ristić novinarima u Rusiji.

Kome će biti teže?

"Nikome na 'Marakani' nije lako. Barem ja znam kako je tamo", odgovorio je "Rile".

On je na ovoj utakmici šutirao pet ili šest puta ka golu Borjana i pokazao da ima "strašnu levu nogu". Već posle drugog udarca, Ignjatijev se prišunjao i prosledio loptu u mrežu, da bi Ristić i postigao gol sredinom drugog poluvremena kada je lopta od prečke završila iza gol linije...

Ali taj pogodak nije priznat!


"Kada sam šutirao pao sam na zemlju i nisam video šta se desilo, pa do kraja meča nisam znao o čemu se radi. Video sam tek u svlačionici, očigledno da je bio gol, ali Bože moj", rekao je Mihailo Ristić koji ističe i da nije bio posebno motivisan u ovom meču.

Na pitanje da li je ovom partijom Zvezdi pokazao da je pogrešila kada ga je koristila na poziciji levog beka, umesto prirodne pozicije veznog fudbalera, Ristić je kratko odgovorio da bi "želeo da ostane uzdržan" i da je "najbolje da se sačeka revanš".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC