• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri kamere i gigantska baterija za 130 evra!

Autor mondo.rs

Ako tražite „trendi“ telefon što se funkcija tiče u klasi do 150 evra, onda je ZTE Blade Z Max svakako jedna od solidnih opcija.

Nije ovo mobilni koji će vas oboriti s nogu, ali mu je cena sjajna, oko 130 evra u EU regiji i oko 130 dolara u SAD, a za nju dobijate dosta toga.

Veliki ekran od šest inča Full HD rezolucije, bateriju od gotovo 4.100 mAh i dvostruku kameru pozadi. Jedna je rezolucije 16 megapiksela, druga rezolucije dva megapiksela i služi za pravljenje fotki sa dubinom polja, odnosno isticanje prednjih i daljih objekata i stvaranje bokeh efekta. Napred je kamera rezolucije osam megapiksela s ekranskim osvetljenjem pre slikanja selfija.

ZTE Blade Z Max ima dva gigabajta RAM memorije, Qualcomm Snapdragon 435 procesor, 32 GB interne memorije i microSD slot za kartice kapaciteta do 128 giga. Sasvim solidne, čak što se platforme tiče iznenađujuće dobre specifikacije za 130$/€. Tu je, naravno, Android Nougat platforma, mogućnost nadogradnje na Android O, a dodajemo i skener otiska prsta, kao i USB Type-C priključak.

Da li će ovaj telefon stići u Srbiju - saznaćemo narednih dana!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS