• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Teško mi je što neću biti uz „zmajeve“

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević morao je da napusti „zmajeve“ i vrati se u Beograd zbog zdravstvenih problema.

 Duško Vujošević: Žalim što neću biti sa košarkašima BiH u Jermeniji Izvor: MONDO/Samir Cacan

Dijabetes i bolovi u prstima noge spriječili su selektora BiH da poslije pobejde u Slovačkoj vodi ekipu u ključnom meču pretkvalifikacija za Mundobasket u Jermeniji.

Teško mi je i zbog bolova i zato što neću biti sa momcima koje sam toliko zavolio, stvorio odnos i koji su toliko talentovani“, izjavio je Vujošević za „Blicsport“.

Prema njegovim riječima, po dolasku u Bratislavu, gdje su „zmajevi“ zabilježili sigurnu pobjedu nad Slovačkom, osjetio je bolove.

Odradio sam trening, ali na utakmici nisam više mogao da stojim, nego sam veći dio presjedio. Odveli su me u bolnicu i ustanovljena je gangrenoznost četvrtog prsta zbog problema sa šećerom. Ispitivanja su pokazala, da je uz bolove, taj dio počeo da modri, ali i da nema tromba. Ljekarskim konsultacijama je dogovoreno da moram u Beograd na terapiju hiperbaričnom komorom. Zahvaljujući gospodinu Tomiću koji je vlasnik tih uređaja, odnosno doktoru Tomi Jovanoviću ulazim u tretman“.

Vujošević je izrazio žaljenje što nije sa ekipom u Jerevanu.

Hvala ljudima iz KS BiH. Dani su mi i za redovnu dijalizu, ali mi je najteže što nisam sa momcima koji imaju talenta i karaktera. Od (Džanana) Muse sa kojim sam izgradio odličan odnos pa do svih ostalih. Vjerujem u njih i ako Jermeni umjesto jednog, imaju tri Amerikanca sa njihovim pasošem“, poručio je Vujošević za „Blicsport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC