• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari idu u Mađarsku: Blizu, ali komplikovano

Autor mondo.rs

Utakmica je proglašena za visokorizičnu, a mađarska policija i organizatori preuzeli rigorozne mere kako bi sprečili eventualne incidente. Oko 400 navijača Partizana na "Pančo areni".

 Grobari idu u Mađarsku: Blizu, ali komplikovano Izvor: Mondo/Goran Sivački

Videoton je za razliku od Partizana u četvrtak uveče u Humskoj imao podršku oko 80 svojih pristalica na zapadnoj tribini.

Navijačima Partizana zbog kazne UEFA nije bilo dozvoljeno prisustvo na stadionu, ali će crno-beli imati njihovu podršku na "Pančo areni" u Felčutu, mestu u kojem mađarski predstavnik igra utakmice dok se stadion u Sekešfehervaru renovira.

Kapacitet "Pančo arene" je nešto manji od 4.000 mesta i navijačima Partizana pripašće 200 ulaznica za sektor "3H", koji je inače namenjen za gostujuće fanove, 162 za "prvu klasu", kao i 28 VIP ulaznica.

Utakmica u Mađarskoj nosi epitet "visikog rizika", tako da su domaćini preuzeli rigorozne mere, o čemu je obavešten srpski šampion.

Ulaznice se neće prodavati na dan utakmice, a u skladu sa mađarskim zakonom o događajima koji su proglašeni za visokorizične, navijači koji kupe ulaznice moraće da dostave podatke o identitetu: ime, prezime, mesto i datum rođenja, kao i broj pasoša.

Videoton od Partizana traži da spisak navijača bude dostavljen najkasnije do ponedeljka, kako bi se imena odštampala na samim ulaznicama. Karte za sektor "3H" koštaju 4.200 forinti, odnosno 13 evara.

Mađarska policija i organizator utakmice do detalja su napravili plan putovanja navijača Partizana kroz ovu zemlju i sam dolazak na stadion, odnosno povratak u Srbiju.

Navijači bez ulaznica biće vraćeni u Srbiju!


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC