• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev za MONDO: Antifudbal, katastrofa!

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana "grmi" posle meča sa Videotonom. "Gledali smo antifudbal, Partizan koji ne želimo, lošeg Sumu i Jankovića". Iliev pohvalio Jevtovića, štopera Miletića i Stojkovića.

 http://mondo.rs/a1033571/Sport/Fudbal/Ivica-Iliev-Partizan-Videoton.html Izvor: MN PRESS

Opšti utisak je da navijači nisu baš ništa propustili u četvrtak uveče na stadionu u Humskoj, gde su Partizan i Videoton odigrali prvu utakmicu plej-ofa za Ligu Evrope (0:0).

Dan posle meča pozvali smo sportskog direktora "parnog valjka" Ivicu Ilijeva, koji deli mišljenje da je viđen dosadan fudbal.

"Šahovski ružan, antifudbal. Katastrofa", ocena je meča operativca srpskog šampiona.


"Utakmica je bila nikakva. Koliko sam bio ponosan na momke i ekipu posle Olimpijakosa u Atini, toliko sam sada razočaran. Posebne kritike hteo bih da upitim Sejdubi Sumi i Marku Jankoviću", bio je direktan Iliev.

"Oni su pokazali protiv Olimpijakosa da znaju puno i da mogu da igraju na najvišem nivou, a ništa od toga nisam video u četvrtak. To je nedopustivo. Moraju da shvate šta za Partizan znači ulazak u Ligu Evrope, za celu sezonu, za život kluba", nastavio je ljutito sportski direktor.

Posebno ga je razočarao Suma, najskuplje pojačanje u istoriji kluba.

"On je stranac i mora da pravi razliku, a to nisam video. Na njemu je da preuzme odgovornost, da traži, uzme loptu, da pređe dvojicu i da reši. Ne sme ovako da igra."

Od Jankovića traži da bude odlučniji i da se podredi ekipi.

"Marko mora da igra za ekipu, saigrače. Zahtevam da bude konkretniji, odlučniji s loptom, jer nama ne trebaju njegovi driblinzi na 40 metara od gola. Kao što sam rekao, pokazali su protiv Grka, a to nije bilo tako davno, da mogu i kako treba."

Iliev je imao i koga da pohvali.

"Pohvale za prikazano protiv Mađara zaslužuju Marko Jevtović i štoper Nemanja Miletić. Ponovo se oseća hemija u odbrani, a kruna svega, možda i potez dvomeča je odbrana Vladimira Stojkovića u finišu meča. To je konkretan dokaz koliko nam znači", rekao je Iliev.

Direktor crno-belih i dalje smatra da je Partizan kvalitetniji od Videotona, ali to ne uvećava njegove šanse pred revanš.

"Šanse su još uvek 50-50. Ubeđen sam da smo kvalitetniji, ali ekipa mora da shvati koliko za klub znači plasman u Ligu Evrope. To nam je i bio cilj na početku, plasman u jedno od dva evropska takmičenja. Nedopustivo je da budu zadovoljni rezultatom 0:0 protiv Videotona. To nije Partizan", podvukao je Iliev.

Revanš meč igra se u četvrtak u Felčutu. U međuvremenu je i Partizan odložio utakmicu 6. kola Superlige protiv Napretka, tako da crno-beli imaju dovoljno vremena da poprave i doteraju stvari u ekipi do novog susreta sa Videotonom.




Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC