• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav dan na "Mestalji"!

Autor mondo.rs

Navijači Valensije, veče posle pobede u 1. kolu Primere, zasuti su vestima o transferima igrača. Evo o čemu se radi.

Kakav dan na "Mestalji".

Jutro posle teško izvojevane minimalne pobede na startu 87. sezone u Primeri, Valensija je dobila dvojicu novih igrača i izgubila jednog.

A, do kraja dana mogla bi da dobije i trećeg novajliju.

Gol Simonea Zaze doneo je "slepim miševima" tri boda u petak uveče, a u subotu nešto posle podneva novi sportski direktor kluba Hoze Ramon Alesanko mogao je da pozove vlasnika, ekstravagantnog Petera Lima, i saopšti mu da je završio i posao sa Interom i posao sa Arsenalom:

- kolumbijski defanzivac Žejson Muriljo stigao je iz Intera na dvogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora 2019. godine za oko 13 miliona evra;

- brazilski štoper Gabrijel Paulista plaćen je Arsenalu 11 miliona evra i potpisao je petogodišnji ugovor sa Valensijom uz unetu izlaznu klauzulu od 80 miliona evra;


- portugalski bek koji se jednako dobro snalazi na poziciji krila, Žoao Kanselo, pozajmljen je Interu sa opcijom otkupa ugovora za nepoznatu sumu novca;


U odnosu na subotu ujutru, koju smo počeli pregledom startnih postava i troškova učesnika La Lige 2017/18, deluje da će Valensija biti dosta jača kada bude pao mrak.

Ovo su potvrđene informacije, a ono što bi moglo da stigne kao dopuna do kraja dana ili početkom sledeće nedelje jeste odgovor na pitanje da li će se završiti na pozajmici Kansela ili će u suprotnom smeru otići i francuski vezista Džefri Kondogbija koji se danima pominjao kao sastavni deo pregovora Intera i Valensije o Kanselu.

Da je Kanselo krenuo u Milano sa ili bez učešća Kondogbije u ovom "dilu" svedoči i način na koji se Valensija oprostila od njega na društvenim mrežama.

Kanselo je stigao na "Mestalju" 2014. godine i do utakmice sa Las Palmasom zabeležio četiri gola i devet asistencija na 91 nastupu.

"Hvala vam za sve. Valensija će zauvek biti u mom srcu. Želim vam sve najlepše na ovom svetu", napisao je Kanselo, koji je veče pre toga u suzama napustio teren.

Novi trener ekipe, Marselino, ovog leta otkupio je Zazu od Juventusa za 16 miliona evra i dodao još šest za golmana Neta, koji je dugo "čuvao leša" Đanluiđiju Bufonu, a čileanski veteran Fabijan Oreljana plaćen je Selti svega tri miliona evra. Prelazni rok počeo je potpisivanjem ugovora sa našim reprezentativcem Nemanjom Maksimovićem, koji je iz Asstane stigao kao slobodan igrač. Detalji o transferima Aderljana Santoša iz Sao Paula i Zakarije Bakalija iz Deportiva nisu poznati.

Otišli su Metju Rajan u Brajton za 6, Enco Perez u River za 5, Alvaro Negredo u Bešiktaš za 2,5, Pablo Pjati u Espanjol za 1,5 miliona evra, kao i Džoela Rodrigeza u Eibar za 750 odnosno Dijega Alveša u Flamengo za 300 hiljada evra.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC