• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neki novi Real: Ne kupuju beka, veruju klincu

Autor mondo.rs

Drastičan zaokret u transfer politici Real Madrida...

Real Madrid je ovog leta zaradio 120 miliona evra od prodaje rezervnih fudbalera, a za neke od njih neće ni dovoditi zamene - nego će šansu ukazati igračima iz omladinske škole.

Drastičan zaokret u transfer politici koji je značio i to da će "kraljevski klub" kupovati i talentovane fudbalere umesto samo "gotovih proizvoda", doneo im je i igrače poput Marka Asensija, ovog leta i Danija Sebaljosa i Tea Ernandeza, a kako su oni pokazali da na njih može da se računa - to je donelo i šansu još nekim golobradim mladićima.

Tako će Hesus Valjeho dobiti minutažu umesto iskusnog Pepea, a Real je odlučio i da ne pazari rezervnog desnog beka nego će alternativa Karvahalu biti Ašraf Hakimi.

U pitanju je mladić koji je ovog leta oduševio Zinedina Zidana na pripremnim mečevima, a koji je igrajući za Kastilju, rezervni tim Real Madrida, prošle godine dao jedan gol i imao čak osam asistencija.

Prvobitna ideja je bila da ovaj fudbaler marokanskih korena ode na pozajmicu u Alaves, poput Markosa Ljorentea koji je tamo igrao prošle sezone, ali su ga odlične partije i manjak kvalitetnih rešenja na tržištu, pošto im je bila potrebna zamena za Danila koji je prodat Sitiju, "zadržale" na Santjago Bernabeuu gde će čekati svoju šansu.

Ašraf Hakimi je rođen 4. novembra 1998. godine i može da igra na poziciji desnog beka, ali i štopera uprkos skromnoj visini od 1.79 metara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC