• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav početak sezone za Junajted!

Autor mondo.rs

Protivnici nisu bili iz redova "elitnih", ali Junajted nakon dva kola ima šest bodova i gol-razliku 8:0, dok je prošle sezone u ovo vreme "štucao" protiv istih rivala.

U prvih deset minuta fudbala na "Liberti" stadionu videli smo dve pogođene prečke i delovalo je da će duel Svonsija i Junajteda biti veoma efikasan, što se na kraju potvrdilo kao tačno!

Nakon što su Džordan Aju i Fil Džons "tresli" okvir gola, usledio je mirniji period koji je prekinuo Erik Baji pogotkom u nadoknadi prvog poluvremena, da bi pobedu u finišu meča potvrdili Romelu Lukaku, Pol Pogba i Antoni Marsijala, uz briljantnu igru Henrika Mkhitarjana.

SVONSI - MANČESTER JUNAJTED 0:4 (0:1)

Ključni pogodak dao je svakako defanzivac iz Obale Slonovače koji je nakon udarca Pola Pogbe, prečke i odbrane Lukaša Fabijanskog, on "zakucao" u mrežu i omogućio svom timu da u nastavak meča uđe opuštenije.

Pokušavao je Svonsi da dođe do gola, ali ništa nije mogao kada je Junajted "ubacio u šestu brzinu" od 80. do 84. minuta kada je "potopio labudove".

Prvo je Romeluu Lukakuu nakon prodora Pola Pogbe, i njegovog posrtanja, loptu u prostor "gurnuo" Henrik Mkhitarjan, što je ovaj rutinski rešio, da bi samo minut po kretanju sa centra Jermen odlično asistirao i Pogbi, a ovaj je lobovao Lukaša Fabijanskog za treći gol. Nije se mnogo čekalo ni na četvrti pogodak, kada je rezervista Antoni Marsijal šutirao odlično nakon pomeranja u desnu stranu, sada nakon asistencije njegovog zemljaka, doskoro najskupljeg igrača sveta.

Ovom pobedom Junajted će gotovo sasvim sigurno zadržati prvo mesto na tabeli i nakon što se kompletira drugo kolo pošto imaju šest bodova i gol razliku 8:0!


Swansea City vs Manchester United 0-4 - All...by TM-Entertainment

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC