• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao u sredu - u subotu pobedio Arsenal

Autor mondo.rs

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti još jedna sezona Arsenala u kojoj beleže promenljive rezultate iz vikenda u vikend.

Stouk i Arsenal grešili su i grešili u prvom poluvremenu meča na "Bet365 stadionu", ali i pored toga ulazili u prilike, da bi tek u prvoj ozbiljnijoj akciji nastavka utakmice viđen i pogodak koji je odlučio pobednika ovog duela završenog rezultatom 1:0 za crveno-bele.

Bila je to lepa akcija pomalo zaboravljenog Saida Berahina i njegovog novog saigrača Hesea Rodrigeza koju je španski fudbaler završio odmerenim udarcem u dalji ugao...

Zanimljivo je da je Hese u Stouku tek od srede, kada je dogovorena njegova pozajmica iz Pari sen Žermena, a već u subotu je uspeo da postigne prvi gol za klub, i to protiv Arsenala, za prve bodove tima Marka Hjuza.



Arsen Venger je morao da menja, pa je po običaju na teren poslao "dežurnog rezervistu" Olivijea Žirua koji je odmah počeo da učestvuje u igri i doprinosi, ali ne i da postigne gol, što je uspelo za rukom njegovom sunarodniku i partneru iz napada Aleksandru Lakazetu, ali je taj pogodak poništen nakon signalizacije pomoćnog sudije.

Igrao se 72. minut kada je lopta stigla do Lakazeta, on ju je refleksno "zakucao" u mrežu, ali je golmanu Batlendu bio bliži "za petu" od Rajana Šoukrosa.

Čini se, opravdano, iako je sve to bilo veoma blizu i pitanje da li bi i VAR pomogao.

Pokušao je Arsenal i sa Volkotom i Ivobijem, praktično je ostao samo sa Aronom Ramzijem na sredini terena, što nije dalo naročitog efekta na igru njegovog tima koji je danas igrao previše nervozno i nije uspeo da kontroliše tempo meča iako su imali čak 80% loptu u svojim nogama.

/Svi strelci i rezultati 2. kola Premijer lige.../

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC