• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Htjeli smo da "sakrijemo", odmorimo...

Autor mondo.rs

Selektor Srbije kaže da treba pričati samo o "13-14 momaka koji se bore da uđu u 12 najboljih".

 Đorđević: Htjeli smo da "sakrijemo", odmorimo... Izvor: MN PRESS

Pripreme za Eurobasket približavaju se kraju, a već sada se može reći da je njihov tok bio daleko od idealnog, jer su nakon okupljanja u Beogradu 20. jula trojica standardnih reprezentativaca (Simonović, Raduljica, Teodosić) morala da odustanu zbog povreda, a četvrti (Nedović) je bio na ivici da mu se to dogodi.

Od početnih 17 kandidata za nastup na šampionatu Evrope, ostalo ih je 14, s tim da je Nemanja Nedović pauzirao dvadesetak dana i propustiće sve kontrolne utakmice, što njegovu kandidaturu za odlazak u Istanbul 30. avgusta dovodi pod veliki znak pitanja.

Aleksandar Đorđević pred "Akropolis" turnir u Atini, na kome bi trebalo da otkloni posljednje dileme vezane za konačni sastav i način na koji ćemo igrati, ističe da sva pažnja treba da bude usmerena na momke koji su sada u timu.

"Ne treba pričati o tome koga i zbog kakvih razloga nema, jer to svi znamo. Treba pričati o ovih 13-14 momaka koji su još tu i bore se da budu u 12 najboljih. Oni zaslužuju sve pohvale", rekao je Đorđević reporteru "Blica".

Srbija u srijedu od 17.45 igra protiv Italije, u četvrtak u istom terminu protiv Gruzije, a u petak od 20.00 protiv domaćina Grčke.

"Mi smo željeli da se u Hamburgu i Atini pojavimo sa po 16 igrača, da ne pokažemo sve, da odigramo u različitim taktičkim zamislima, da odmorimo neke igrače. Ali, mislim da ni sada neće doći do zamora, jer su momci koji igraju zaista spremni", naglasio je Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC