• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari, biće prenosa iz Mađarske!

Autor mondo.rs

Televizija Arena sport prenosiće u četvrtak uveče iz Mađarske revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope Videoton - Partizan.

 Grobari, biće prenosa iz Mađarske! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Navijači Partizana ipak će imati priliku da uživo, posredstvom svojih TV prijemnika, posmatraju odlučujući meč u pohodu crno-belih ka grupnoj fazi Lige Evrope!

MONDU je u TV Arena sport potvrđeno da je, posle velikih napora, obezbeđen prenos iz Mađarske!

Utakmica će biti prenošena na Prvom kanalu te medijske kuće, od 20 časova. Na ovom potezu i trudu Areni sport se zahvalio i FK Partizan. Prvi meč Partizana i Videotona, podsetimo, završena je bez golova.

Pre toga gledaoci će moći da vide i deo atmosfere pred utakmicu u Felčutu, ali i deo atmosfere sa stadiona "Rajko Mitić", gde Crvena zvezda od 21h dočekuje ekipu Krasnodara, takođe u odlučujućem meču za plasman u Ligu Evrope (prva utakmica završena je pobedom ruske ekipe 3:2).

Utakmice srpkih fudbalskih klubova biće deo odličnog programa koji počinje već u 17:15 časova studijskom emisijom, košarkaškom utakmicom Srbija - Gruzija (17:45) na Akropolis kupu u Grčkoj, žrebom za grupnu fazu Lige šampiona (18h), kao i prvom utakmicom odbojkaške selekcije Srbije na Prvenstvu Evrope u Poljskoj, protiv domaćina.

U svakom slučaju, bravo za TV Arena sport koja je uložila maksimalne napore kako bi gledaocima u regionu omogućila praćenje vrhunskih sportskih događaja, naročito mečeve koje igraju predstavnici zemalja u kojima se vidi program ove televizije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC