• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasnodar doputovao, Šalimov nastavio sa kritikama

Autor mondo.rs

Dolazak ruskog tima na Stadionu "Rajko Mitić" doneo je nove pritužbe na kvalitet terena. Trener Krasnodara odbija mogućnost da će 50.000 navijača izazvati "frku" kod njegove startne postave.

 Krasnodar doputovao, Šalimov nastavio sa kritikama Izvor: MONDO/J. Terzić

Ono što im je smetalo i pre nego što su sleteli, smetalo im je i kada su došli u Beograd.

Ovog puta stanje travnjaka na Stadionu "Rajko Mitić" kritikovao je trener Krasnodara Igor Šalimov tokom redovne konferencije za medije zakazane uoči prvog i poslednjeg treninga ruskog tima - u terminu sutrašnje utakmice.

Šalimov je najveći deo obraćanja srpskim i ruskim novinarima u "Medija centru" našeg najvećeg stadiona potrošio pričajući o kvalitetu trave, koja je ranije u sredu - bar na fotografijama - izgledala sasvim korektno.

"Teren nije u najboljem stanju, to je opšte poznato. Pogledaćemo ga još jednom tokom večeri, ali stanje terena za nas i nije baš dobro jer bi našem stilu igre odgovaralo da je teren dobar", rekao je Šalimov.

Njegov tim će u četvrtak u 21 čas, pred sasvim izvesno punim tribinama "Marakane", imati prednost od 3:2 stečenu u burnoj utakmici pre sedam dana u Rusiji u odnosu na koju neće moći da računa na igrača susreta, povređenog Mihaila Ristića.

/I GVARDIOLA JE U IGRI/

Šalimov, takođe, zna da će njegovu jedanaestorku sačekati možda i 50.000 zvezdaša, rešenih da svom timu pruže i više od podrške u nameri da se decenija bez Evrope "preseče" plasmanom u grupnu fazu drugog po kvalitetu takmičenja na kontenentu.


"Uvek je prijatno i lepo igrati pred punim tribinama", rekao je hladnokrvno Šalimov, odbijajući mogućnost da atmosfera utiče na koncentraciju i hrabrost njegovih igrača.

On je imao reči hvale za Zvezdu, ali je kazao da se nada plasmanu u grupnu fazu takmičenja.

"Suparnik je jak, igraćemo protiv jakog protivnika, ali ćemo se truditi da opravdamo očekivanja. Cilj je da igramo kako treba i ostvarimo što bolji rezultat", kazao je Šalimov.

Prvi napadač ruskog kluba Fjodor Smolov bio je dugo povređen, međutim Šalimov je najavio da će on najverovatnije biti u postavi.

"Nije lako posle toliko duge pauze vratiti se u formu, ali će se on potruditi i dati sve od sebe da igra na nivou na kom je to činio ranije", kazao je Šalimov.

Anketa

Ko će u grupnu fazu Lige Evrope?

  • Crvena zvezda

    83.93% (47)

  • Krasnodar

    16.07% (9)



Krasnodar će biti bez povređenog Mihaila Ristića i to je jedini fudbaler na koga Šalimov neće moći da računa na utakmici protiv Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC