Kako da oljuštite breskve, paradajz, krompir...

Autor:

Pogledajte ove kulinarske trikove, korisni su.

2
A- A A+
breskve, voće Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock/DimaSobko

BRESKVE

Ostavite ih 20 sekundi u kipućoj vodi, a zatim 10 sekundi u ledenoj.

PARADAJZ

Prvo ga zasecite na vrhu, zatim ga spustite u kipuću vodu i nakon 45 sekundi ga prebacite u ledenu.

MANGO

Oštrim nožem zasecite vrh u obliku malog krsta, a zatim mango oljuštite kao bananu.

MLADI KROMPIR

Kuvajte ga u kipućoj vodi oko 15 minuta, a zatim ga samo na sekund spustite u vodu sa ledom.

POMORANDŽE

Zasecite koru po sredini, skorz u krug, a zatim voćku izvadite kašikom.

Pogledajte:

Via @buzzfeednifty . Make sure to follow ➡️ @lifehack .

A post shared by Life Hack (@lifehack) on