• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Mamić i pokazao ranu od metka

Autor mondo.rs

Čelnik Dinama objavio pismo na Facebooku na kojem se zahvalio svima koji su mu pomogli nakon ranjavanja i objavio fotografije pogođenje natkolenice.

Zdravko Mamić, koji je pre osam dana upucan u nogu na groblju u blizini Tomislavgrada u Hercegovini, pokazao je ranu koju su zadali nepoznati napadači.

Jedan ili više njih iskočili su iz zasede nakon što je čelnik Dinama prisustvovao pomenu ocu na seoskom groblju i pucali u njega, nakon čega je zadobio prostrelnu ranu desne natkolenice.

Mamić je nakon ranjavanja prevezen u Zagreb, gde je zadržan na lečenju u bolnici, dok policija i dalje traga za napadačima.

Mamić se oglasio na Facebooku, gde se u pismu zahvalio svojoj porodici, medicinskom osoblju u bolnicama u kojima je boravio, ali i građanima Hrvatske i navijačima Dinama.

Prenosimo Mamićevo pismo u celini.

"Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas želeo bih zahvaliti svojoj porodici na čelu sa suprugom, koja je bila pola metra od mene u vreme pokušaja ubistva. Isto tako veliko hvala mojoj rodbini koja je proživela veliki strah na mestu gde je preminuo moj otac i gde se svi zajedno dolazimo svake godine pokloniti njemu u spomen. Hteo bih iskreno zahvaliti medicinskom osoblju bolnice u Tomislavgradu, posebno ratnoj lekarskoj jedinici na čelu sa doktorom Vladom Tabakom koji me je sa svojim timom, zahvaljujući ratnom iskustvu sa takvim ozljedama, spremno dočekao i napravio fantastičan posao omogućivši mi lečenje i brzi povratak u Zagreb. Zahvaljujem direktoru bolnice u Tomislavgradu doktoru Ivanu Bagariću, kao i gradonačelniku Tomislavgrada Ivanu Vukadinu i njegovim saradnicima koji su odmah došli u bolnicu da mi pruže podršku.

Svim lekarima i sestrama koji su brinuli da moji teški dani i oporavak dobro prođu zahvaljujem ovim putem. Hvala direktoru KBC Sveti Duh prof. dr. Mladenu Bušiću, doktoru Tomislavu Matejiću i svima koji su brinuli o mom zdravlju. Takođe, velika zahvala našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan.

Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno Dinamovcima na iskrenim rečima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi što pre vratiti bolji i jači", napisao je Mamić, objavivši i dve fotografije pogođene natkolenice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC