• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka iz Voše: Bus nije oduzet, kreće za Beograd!

Autor mondo.rs

Oprečne informacije o zapleni imovine FK Vojvodina stižu iz Novog Sada.

 Poruka iz Voše: Bus nije oduzet, kreće za Beograd! Izvor: MONDO/M.Vujičić

Najveći i najpopularniji klub iz Vojvodine i Novog Sada, dvostruki šampion Jugoslavije u "ono vreme", nalazi se u teškoj situaciji.

O kakvoj se organizacionoj (i ne samo organizacionoj) krizi nalazi Fudbalski klub Vojvodina, najbolje oslikava scena koja se ove subote ujutru dogodila u klupskim prostorijama.

Izvršitelji su zbog dugovanja zaplenili, prema saznanjima novosadskog "Dnevnika", i klupski autobus i rekvizite iz oficijelne teretane kluba, međutim kasnije je zvanični portparol kluba, Miloš Subotin, delimično demantovao ovu informaciju u razgovoru za "Mondo".

"Fudbalski klub Vojvodina trenutno preživljava izuzetno težak period, jedan od najtežih u 103 godine dugoj istoriji. Izvršitelji sve češće dolaze pa je jasno da je Vojvodina u ogromnoj finasijskoj dubiozi, procenjenoj na oko sedam i po miliona evra. Kada je novosadski klub u pitanju, nažalost, to je ogroman novac", navodi autor teksta u "Dnevniku" posvećenom kulminaciji krize na "Karađorđu", ali i naglašava:

"Za razliku od velikih klubova iz glavnog grada, čiji su dugovi mnogo veći, Voša decenijama nije miljenik države".

Povodom ove vesti, kontantirali smo novosadski klub i od portparola Subotina dobili kratak odgovor.

"Nije tačno da je Vojvodini oduzet klupski autobus, kojim već danas mlađe kategorije idu na gostovanje u Šid, a prvi tim potom uveče putuje na gostovanje Čukaričkom u prijateljskoj utakmici", izjavio je Subotin za naš portal.

Bivši finansijer kluba i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković, koji je podneo ostavku nakon poraza Vojvodine u Novom Sadu od Spartaka od 0:5, nedavno je izjavio da je zbog brojnih neplaćenih računa, sva imovina kluba popisana.

"Vojvodini niko ništa ne daje, za razliku od Partizana i Zvezde. Pogledajte koliko novca Zvezda godišnje dobije od države. A Vojvodina je došla u takvu situaciju da strepimo da li će nam uzeti klupski autobus. Naime, nije plaćena popravka krova autobusa, oni koji su ga popravljali su tužili klub i dobili spor", rekao je tada Vuković.

Prema rečima predsednika Skupštine kluba Milana Davidova, zasedanje najvišeg klupskog tela biće održano u petak, 8. septembra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC