• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Staklena vodootporna Moto X4 sa 3 kamere i Alex-om

Autor mondo.rs

Potpuno drugačija Motorola premijerno je predstavljena na Sajmu u Berlinu. Posebna je po nekoliko stvari, a pogledajte o čemu se radi!

Lenovo kompanija je na IFA 2017 sajmu u Berlinu predstavila Motorolu Moto X4, telefon sa Gorilla Glass staklom na obe strane, metalnim ramom i IP68 sertifikatom, koji potvrđuje vodootpornost. Kompanija je to samouvereno demonstrirala i tokom premijere telefona, na kojoj su Moto X4 modeli potapani u vodu i zadržavani u njoj nekoliko minuta.

Motorola Moto X4 nije specifična samo zbog dizajna, nego i zbog metalik odsjaja koji se nalazi na zadnjoj strani, ali i dvostrukoj kameri. Prva kamera je rezolucije 12 megapiksela, sa pikselom veličine 1.4 mikrometra, f/2.0 otvorom blende i Dual Pixel tehnologijom autofokusiranja. Druga kamera je „ultra“ širokougaona, do 120 stepeni, rezolucije osam megapiksela, sa otvorom blende f/2.2 i veličinom piksela od 1.12 mikrometara.

Kad rade zajedno kamere imaju fazni fokus, a prate ih dvostruki LED blic, bokeh efekat, širokougaone slike, panorame, selektivno bojenje slike u crno-belo, kao i izmena pozadine. Što se videa tiče, podržana je rezolucija do 4K u 30 fps.

Unutrašnjost telefona radi pod palicom Qualcomm Snapdragon 630 čipseta (osmojezgarni, Cortex-A53 jezgra, uz Adreno 508 grafiku) i 3 GB RAM + 32 GB memorije za korisnike. Telefon dolazi sa unapređenom podrškom za povezivanje, pa ima Bluetooth v5.0, LTE prijem kategorije 13, USB Type-C, Dual Wi-Fi, skener otiska prsta sa Moto gestovima, siguran folder Moto Key, Dual SIM verziju i podršku za servis Amazon Alexa, kojem se može pristupiti i kad je telefon zaključan.

Baterija Moto X4 telefona ima 3.000 mAh i može brzo da se napuni (15 W), a ekran je uobičajen IPS LCD, rezolucije 1.920 x 1.080 piksela na dijagonali od 5.2 inča (424 ppi, 13.2 centimetra).

Telefon Motorola Moto X4 prodavaće se u Evropi od septembra, po ceni od 399 evra.

Motorola Moto X4
Izvor: Motorola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS