• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA odbila Lester - ni Drinkvoter, a ni Silva

Autor mondo.rs

Da je Lester znao da će FIFA odbiti njihov zahtev, verovatno je da se transfer Danija Drinkvotera u Čelsi ne bi ni desio.


Šok za Lester siti.

"Lisice" su bile veoma aktivne zadnjeg dana prelaznog roka i u poslednjim satima su dogovorili transfer Danija Drinkvotera u Čelsi (35 miliona funti), na koji su pristali tek nakon što su dogovorili dolazak igrača na njegovoj poziciji Adrijena Silve iz Sportinga (22 miliona funti).

Transfer Drinkvotera potvrđen je nekoliko sati po završetku prelaznog roka, dok je o Adrijenu Silvi odlučivala FIFA - i epilog je da registracija u ovom prelaznom roku nije moguća.

Prema pisanju portugalskog lista "O Žogo", dokumentacija nije stigla na vreme i uskoro će Lester i zvanično biti obavešten o odbjanju, no to ne znači da je transfer Silve u potpunosti propao pošto će se ovaj fudbaler na Ostrvo preseliti u narednom prelaznom roku (januar).

Problem za Krega Šekspira je što je tako ostao bez važnog igrača na sredini terena, pošto je upravo dolazak Silve bio uslov kako bi i Drinkvoter stigao u redove Čelsija.

Da li bi ga prodali da su znali da Silva ne može da bude registrovan? Teško...


Silva je prethodno otišao iz kampa reprezentacije Portugala kako bi "završio" ovaj transfer, ali trku sa vremenom nisu dobili, pa će tako značajno oslabljeni ući u nastavak šampionata, pošto su "lisice" ostale na toj poziciji samo na Ndidiju, Kingu i Amarteju, dok je Visente Ibora povređen.

Nampalis Mendi, koji je prošlog leta stigao kao zamena za N'goloa Kantea, poslednjeg dana prelaznog roka otišao je na pozajmicu u svoj bivši klub Nicu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC