• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina ostala i bez trenera!

Autor mondo.rs

Nakon odlaska rukovodstva, novosadski superligaš ostao i bez trenera.

 Nenad Vanić napustio Vojvodinu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rasulo u FK Vojvodina.

Nakon odlaska vodećih ljudi, predsednika Nadzornog odbora Dragoslava Vukovića i predsednika Upravnog odbora Dušana Mijića, i trener Nenad Vanić je odlučio da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba "stare dame".

To znači da će Vojvodina na sutrašnoj utakmici protiv Voždovca biti bez glavnog trenera i ekipu će voditi pomoćnik Vladimir Buač, koji je već ovu funkciju obavljao ovog proleća protiv Partizana.

Vojvodina je od decembra prošle godine kada je angažovan Dragan Ivanović promenila četiri trenera, neki su odlazili, a neki su dobijali otkaze, pa su na klupi "Karađorđa" sedeli Aleksandar Veselinović, Radoslav Batak i Nenad Vanić, a novi stručnjak biće peti u ovoj kalendarskoj godini.

"Posle svih događaja u klubu u proteklom periodu i dolaska nekih novih ljudi na čelo Vojvodine, ovim činom želim da im omogućim da nesmetano rade na formiranju onoga što imaju na umu i ostvarenju svojih ciljeva. Na ovaj način, ja se ne solidarišem sa ljudima koji su otišli, ali ipak, s obzirom na to da su me oni doveli, smatram da je ispravno da odem i ja. Mogu da kažem samo to da sam sa njima imao odličnu saradnju, što pokazuju rezultati koje smo ostvarili i položaj Vojvodine na tabeli. Takođe, istakao bih i da sam, tokom svog boravka u Vojvodini, imao izuzetan odnos sa ostalim članovima stručnog štaba, medicinskim osobljem, ljudima iz svih struktura kluba, kao i medijima", poručio je Vanić za sajt kluba.

Vanić je u klub došao krajem juna posle prvog meča sa Ružomberokom, da bi posle eliminacije iz Evrope ekipa dobro startovala u prvenstvu, no doživela je poraze od Partizana (1:0) i onda debakl od Spartaka u prošlom kolu (5:0).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC