Otkriveno ko je "poslednji džedaj"!

Autor:

Za sada...

0
A- A A+

Reditelj filma "Star Wars" Rijan Džonson je potvrdio glasine da je Luk Skajvoker zapravo “poslednji džedaj” iz naslova predstojećeg filma popularne franšize.

Na kraju sedmog dela filma, "Buđenje sile", fanovi su imali prilike da vide Luka kako dočekuje Rej, i koji se izopštio iz društva nakon propalog pokušaja da ponovo izgradi Red Džedaja (Kajl Ren se okrenuo mračnoj strani, uništio hram i pobio sve učenike).

"Luk Skajvoker je, trenutno, Poslednji Džedaj. Uvek postoji prostor za manevrisanje u filmovima, ali je u ovoj priči sada tako", istakao je Džonson za "New York Times" i dodao da su "srce" osmog filma Rej i Luk.

Rijanov izbor reči - "trenutno" je Luk poslednji džedaj – ostavlja mogućnost da se džedaji vrate, verovatno u vidu Rej koja je uspela da barata svetlosnim mačem koji je pripadalo Luku i njegovom ocu pre njega.

Fanovi se nadaju i da će u novom filmu dobiti odgovor na pitanje ko su Rejini roditelji, a kako će se situacija razvijati videćemo 15. decembra kada "Ratovi zvezda Epizoda VIII: Poslednji džedaj" izlazi u bioskope.

Do tada, pogledajte trejler:

Izvor: YouTube

Ostale vijesti