Open IPTV vam predstavlja Hronike Tajms Skvera

Autor:

Ekskluzivna premijera nove serije iz originalne HBO produkcije na Open IPTV-ju

0
A- A A+
Foto: m:tel

Preporučujemo vam najnoviju seriju iz HBO produkcije - Hronike Tajms Skvera („The Deuce“). Premijeru možete da pogledate večeras, 11. septembra u 20 časova na kanalu HBO koji vam je dostupan u dodatnim Open IPTV paketima na poziciji 350.

Serija „Hronike Tajms skvera“, čiji su tvorci Džordž Pelekanos i Dejvid Sajmon („Žica“), sa Džejmsom Frankom i Megi Gilenhal u glavnim ulogama, prati priču o legalizaciji i postepenom usponu porno industrije na njujorškom Tajms skveru, od početka 1970-ih do sredine 1980-ih, istražujući taj turbulentni svijet na samim počecima onoga što je kasnije postalo američka seks industrija vrijedna milijarde dolara. Sve epizode će biti dostupne i putem HBO videoteke.

I ne zaboravite da biste uživali u najboljim filmskim i serijskim ostvarenjima, nemojte da propustite najnoviju Open ponudu:

Pređite u m:tel, postanite Open korisnik i iskoristite poklon do 200 KM. m:tel vas ponovo daruje za vaš dobar izbor, jer ukoliko pređete u m:tel Open od nekog drugog operatora, postaćete vlasnici Addiko Visa poklon kartice sa iznosom do 200 KM, koje možete potrošiti kada i kako god želite.

Šta je potrebno da uradite?

- Prošetajte do najbližeg m:tel prodajnog mjesta u svom gradu
- Priložite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatora
- Izaberite Open IPTV paket koji vam najviše odgovara
- Počastite se poklonom, uživajte u kvaliteti i bogatstvu sadržaja i iskoristite dodatne popuste

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Tagovi:

Ostale vijesti