• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstičić iskren: Bolje zamena, nego da stojim

Autor mondo.rs

Bivši reprezentativac Srbije već se pokazao kao odlično pojačanje Crvene zvezde, mada tvrdi da još nije maksimalno fizički spreman.

 Nenad Krstičič FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dolazak Nenada Krstičiča iz Alavesa u Crvenu zvezdu ispostavio se kao odličan potez 27-godišnjeg veziste. Bivši reprezentativac Srbije sa crveno-belima igra Ligu Evrope, dok je u španskom klubu šansu dobijao na kašičicu.

Iako je već pokazao da će biti veliko pojačanje, Krstičić smatra da još nije u "top" formi.

"Zadovoljan sam, s obzirom na to da dugo nisam igrao. Sada sam već odigrao tri utakmice u nedelju dana, polako se vraćam u fizičku formu. Fali mi još malo da budem u stanju da igram 90 minuta. Mogao sam i da stiznem zube, ali mislim da je još uvek bolje da zatražim izmenu pred kraj, nego da stojim na terenu. Bolje je za ekipu da uđe neko drugi, neko svežiji", iskreno je priznao u razgovoru za klupski sajt posle pobede crveno-belih protiv Voždovca 2:0.

Zvezda je u nedelju savladala "zmajeve" na njihovom terenu, na kojem je porazom u finišu prošle sezone praktično izgubila titulu, a utakmica je odigrana u teškim uslovima zbog jake kiše koja je natopila veštačku travu.

"Bilo je teško igrati, padala je kiša i trava sa veštačkom podlogom je bila teška, ali važno je da smo uspeli da se izborimo sa tim kao ekipa. Bitno je da smo pobedili i da smo uzeli tri boda. Ovo je za nas teško gostovanje, znamo šta se desilo prošle godine, tako da nam je bilo bitno da osvojimo tri boda", istakao je iskusni vezista.

Krstičić je tokom te utakmice pretio iz slobodnog udarca, a zatim posle jednog sjajnog prodora proigrao Le Taleka, koji ipak nije bio precizan...

"Na kraju je najvažnije da smo postigli dva gola, a nismo primili nijedan. Naravno da mi je uvek krivo ako ne iskoristim šansu da dam gol i kada ne asistiram, jer to je moj posao. Namestilo se tako da sam morao da krenem u dribling, šteta što se nije završilo golom", prisetio se jedne od šansi koje je imao i dodao:

"Idemo dalje, biće vremena i za golove i za asistencije".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC