• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković: Pobjeda je najvažnija

Autor mondo.ba

Novi trener Borca Zoran Milinković upisao je prvu prvenstvenu pobjedu otkako je preuzeo banjalučki klub.

 Zoran Milinković poslije Borac - Radnik 1:0 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crveno-plavi su do četvrtog ovosezonskog trijumfa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nad Radnikom (1:0) stigli u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Katastrofalno je pogriješio golman semberskog tima Mladen Lučić, a u mrežu loptu ubacio Petar Kunić, koji je u igru ušao u 85. minutu utakmice na Gradskom stadionu.

Iako su Banjalučani osvojili bodove, navijači nisu bili zadovoljni igrom svojih ljubimaca koji su imali inicijativu, ali nisu uspjevali da stvore gotovo nijednu šansu.

Strateg banjalučkog tima Zoran Milinković je poslije meča naglasio da njegov tim očekuje još dosta rada, ali da je pobjeda u ovom trenutku ipak najbitnija.

"Teška utakmica. Upozoravao sam igrače da će Radnik da se brani disciplinovano. Imali smo loptu i inicijativu, ali nismo bili direktni. Na kraju smo nagrađeni pogotkom. Imali smo inicijativu, ali nismo stvarali prilike i čeka nas još puno rada. Pobjeda je u ovom trenutku najvažnija", rekao je Milinković i dodao:

"Kako vrijeme bude prolazilo, nadograđivaćemo igru i to neće biti lako. Svi moramo da budemo svjesni da se ništa ne može promijeniti preko noći", prenijele su "Nezavisne novine".

Strijelac jedinog gola protiv Bijeljinaca Petar Kunić smatra da je Borac zaslužio sva tri boda.

"Srećan sam zbog gola pogotovo što je postignut u sudijskoj nadoknadi. Zaslužili smo ovu pobjedu, koja je stigla kao nagrada za upornost i htijenje, ali zašto ne reći i sportska sreća nas je poslužila. Sreća prati hrabre, nju valja zaslužiti", rekao je Kunić i dodao da se Borac okreće narednim obavezama, prenio je "Sportski žurnal" .

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

d.a.

Vazna je pobjeda, ostalo ce doci ima vremena

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC