• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opasnica, zaobiđite je!

Autor mondo.rs

Otrov se čuva u malim bočicama tj. mejlovima :)

Kanadska pevačica najopasnija je slavna ličnost koja bi mogla da vam zagorča život, ukoliko vam "pošalje" mejl ili bude tema mejla, koji ste dobili od ko zna koga.

Prema istraživanju McAfee kompanije Avril Lavinj je najopasnija slavna ličnost koja „vreba“ na internetu, kroz mejlove s linkovima koji upućuju na sajtove sa najviše virusa. Klikovi na ime s likom i imenom ove pevačice u 14.5 odsto slučajeva su maliciozni tj. vode ka takvim sajtovima, a kompanija koja je obavila istraživanje tvrdi da su posebno ugroženi oni koji tragaju za besplatnom MP3 muzikom na internetu.

McAfee je listu napravio na osnovu pretraga poznatih ličnosti zasnovanih na rezultatima tri najveća internet pretraživača - Google, Bing i Yahoo.

Na listi opasnih slavnih ličnosti još su i Selin Dion, Džastin Biber, Kalvin Haris, Keti Peri i Bijonse, između ostalih. Ako vam je čudno to što je Avril najopasnija, podsetićemo vas da je to rezultat njenog skorašnjeg razvoda, borbe sa bolestima i teorije da je umrla, a nije, naravno. Nekada rok princeza, izdala je poslednji album 2013. godine i muzički je manje aktivna nego ranije.

Sajt Mashable objavio je i poruku Avril Lavinj fanovima, u kojoj se navodi da je borba sa bolešću uzela danak i usporila njenu muzičku karijeru, ali je obećala skori povratak, kad sve bude savršeo i onako kako ona budeželela.

Avril Lavinj
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS