• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta će biti s HTC telefonima, stižu li novi...

Autor mondo.rs

HTC u saopštenju za medije, nakon pripajanja jednog svog dela kompaniji Google, navodi buduće planove i planira da nastavi da inovira na smartfon i VR tržištu.

HTC U11 video
Izvor: HTC.

Kompanija HTC jednim svojim delom pripadaće kompaniji Google kad regulatorna tela potvrde transakciju vrednu 1.1 milijardu dolara. Ipak, HTC kompanija ne odustaje od svoje HTC linije telefona, iako je, prema nekim medijima, oko 2.000 ljudi iz odeljenja za istraživanje i razvoj prešlo u Google kompaniju.

Prema The Verge sajtu HTC će imati „makar još jedan „flagship“ HTC model“: „Ovaj ugovor (s Google kompanijom), takođe znači nastavak razvoja vlastite HTC linije telefona, omogućavajući jasnije ciljeve proizvodnje, finansijsko rasterećenje i operacijsko usavršavanje. HTC i dalje ima najbolje inženjere u klasi, koji trenutno rade na razvoju sledećeg „flagship“ uređaja, nastavljajući uspešan start HTC U11 modela, predstavljenog ranije ove godine“.

HTC, dakle, ne ide nigde još neko vreme, jer ne nelogično i očekivati da se odmah prekine rad na projektima koji su im već uzeli veliki deo vremena i novca za ulaganje i razvoj tih projekata. Takođe, HTC je svestan da bi trenutna najava prestanka poslovanja u smartfon biznisu prouzrokovala negativan uticaj na dalju prodaju bilo kojih aktuelnih modela, pa će, ako do gašenja smartfon HTC biznisa dođe, to biti učinjeno vrlo oprezno i polako.

U svakom slučaju, lepo je čuti da nam stižu novi HTC telefoni!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS