• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Muta Nikolić "pecnuo" Hrvate?

Autor mondo.rs

Pomoćni trener reprezentacije Srbije za "Informer" kaže da je samo iskoristio priliku da se revanšira za potcenjivanje našeg tima.

 Zašto je Muta Nikolić "pecnuo" Hrvate? Izvor: MN PRESS

Novinar zagrebačkih "Sportskih novosti" je u komentaru tek završenog Eurobasketa pomenuo da mu je pomoćni trener "orlova" Miroslav Nikolić, posle ispadanja Hrvatske u osmini finala i 22 godine bez medalje na velikim takmičenjima, rekao sledeće:

"Znaš kad će Hrvatska da osvoji medalju? Kad vam na klupu sedne Srbin i kad vam plejmejker bude Srbin. Tako je bilo u Jugoplastici", aludirao je Nikolić na trofejnu generaciju splitskog kluba sa kraja 80-ih, koju je sa klupe vodio Božidar Maljković, a organizator igre bio Zoran Sretenović.

Popularni Muta potvrdio je u razgovoru za "Informer" da je zaista to rekao, a evo i zašto...

"Prvo su oni govorili kako žele Srbiju u osmini finala, jer smo došli sa 'trećim timom', pa će lako da nas izbace. Mi smo sa tim takozvanim trećim timom došli do finala, a oni su otišli kući mnogo ranije. Dopala mi se ona fotomontaža na kojoj su dva Bogdanovića. Naš Bogdan u dresu ide u finale, a njihov Bojan je u odelu i sa torbom na ramenu za dom spreman", izjavio je Nikolić.

On je dodao da posle šest osvojenih medalja kao pomoćni trener nacionalnog tima, nema ambiciju da se oproba u glavnoj ulozi.

"Nekada sam hteo da budem selektor, ali sad više ne. Bilo je o tome priče posle odlaska Željka Obradovića, nije se realizovalo i to je to".

Miroslav Nikolić će i tokom predstojeće klupske sezone biti u žiži javnosti mnogo više nego ranije, pošto je iz Dinamika prešao u Partizan i predvodiće ga u takmičenju na "četiri fronta" (ABA liga, Evrokup, Kup Koraća, Superliga Srbije).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC