• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Morali smo bolje, ali nije gotovo

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana razočaran je što zbog povrede neće moći da pomogne ekipi u važnim utakmicama.

 Tošić: Morali smo bolje, ali nije gotovo Izvor: MN PRESS

Zoran "Bambi" Tošić odsustvovaće sa terena do polovine oktobra zbog rupture lista leve noge, a povredu je zaradio u meču protiv Napretka, u kome je Partizan sa igračem manje primio gol, pa izvukao bod pogotkom Evertona u 96. minutu.

"Morali smo bolje da počnemo sezonu. Gubitak bodova protiv Voždovca i Napretka nas je stavio u poziciju da zaostajemo pet bodova, ali ima još mnogo utakmica da se odigra i još mnogo bodova u opticaju. Siguran sam da će momci dati sve od sebe u nedelju i da će ispraviti greške koje smo pravili", rekao je Tošić za klupski sajt.

On će prinudnu pauzu početi od gostovanja Radu u nedelju uveče, a potom neće igrati ni protiv Dinama iz Kijeva i Čukaričkog. Nema ga zbog povrede ni među kandidatima za utakmice nacionalnog tima protiv Austrije i Gruzije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Razočaran sam povredom... Imao sam veliku želju da pomognem ekipi u važnim mečevima, ali nažalost neću moći. Podjednako me boli i činjenica da neću biti u sastavu reprezentacije za ključne utakmice".

Njegovo iskustvo i kvalitet mnogo će nedostajati crno-belima u četvrtak protiv odličnog ukrajinskog tima, kao i podrška publike, pošto Partizan odrađuje drugu utakmicu kazne zbog letošnjih navijačkih izgreda i organizacionih propusta.

"Bitno je što smo započeli takmičenje pozitivnim rezultatom (1:1 protiv Jang Bojsa). Svaki bod ima značaj i daje na samopouzdanju. Utakmica protiv Dinama može da odredi dosta toga i žao mi je što nećemo imati navijače na našoj strani, jer bi to puno značilo".

"Nadam se da ću biti spreman posle reprezentativne pauze i daću sve od sebe da budem deo generacije koja će prezimiti u Evropi", završio je Zoran Tošić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC