• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea bolja od Partizana na kraju Superkupa

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Igokea savladala crno-bele u borbi za peto mesto turnira u Baru.


Igokea je pobjedom završila nastup na Superkupu u Baru.

Ekipa Dragana Bajića u subotu je pobijedila Partizan u borbi za peto mesto.
IGOKEA - PARTIZAN 74:64 (18:15, 12:19, 16:15, 28:15)

U utakmici u kojoj su oba tima uglavnom sticala po posed ili dva razlike, odluka o pobedniku "pala" je u poslednjem kvartalu, kada se razigrao plejmejker tima iz Laktaša Dezmond Vašingon i postigao 14 od svojih 17 poena - uključujući i četiri trojke.

Uz takvu rolu Amerikanaca, preciznu partiju krilnog centra Stefana Glogovca (20 poena i samo jedan promašaj), kao i značajan broj ofanzivnih skokova "igosa" (11), ekipa Dragana Bajića osigurala je pobedu i pre završnice, koju se potrudio da "zakuva" plejmejker crno-belih Najdžel Vilijams Gos, ali mu je ponestalo snage i preciznosti.

Novi "plej" Partizana na terenu je odigrao svih 40 minuta i bio najbolji strelac ekipe sa 18 poena, uz 8 asistencija.

Crno-beli su počeli u dobrom ritmu, u koji ih je uveo Vanja Marinković sa osam uzastopnih poena, ali je perspektivni bek potom stao, a ulogu prve napadačke opcije preuzeo je talentovani junior Marko Pecarski, večeras najbolji igrač Beograđana sa 11 poena, šest skokova i tri ubačene trojke iz isto toliko pokušaja.

Partizan u poslednjoj utakmici na Superkupu nije računao na kapitena Novicu Veličkovića, kao ni na novajlije Toma Vilsona i Andreju Stevanovića, koji je u prvoj utakmici u Baru "zaradio" povredu skočnog zgloba. 

Pred crno-belima sada je povratak u Beograd, gde će u utorak igrati protiv Fenerbahčea, u okviru najjače provere uoči početka sezone, zakazane za sledeći vikend.

IGOKEA: Ponjavić, Gajić 2, Glogovac 20, Nikolić, Vašington 17, Milošević 11, Jevtović 14, Radivojević 5, Ljubičić 5, ŠIbalić, Vuković, Rikić.

PARTIZAN: Vilijams Gos 18 (8 as), Tadić 2, Marinković 12, Vilson, Veličković, Tomić, Pecarski 11 (3/3 za tri, 6 sk), Gavrilović 4, Andrić 5, Čakarević 4, Stevanović, Šalić 8.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Zasluzeno! Bravo Igosi!

MILOŠ

ZASLUŽENA POBJEDA IGOKEE NAD PARTIZANOM KOJOM SU SE REVNŠIRALI ZA PORAZ U BEOGRADU UZ SJAJNU PARTIJU DEZMONDA VOŠINGTONA I STEFANA GLOGOVCA KOJI SU NEUMOLJIVO PUNILI KOŠ PARTIZANA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC