• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba iz Njujorka: Karmelo otišao kod Vestbruka!

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Niksa napustio je Medison Skver Garden posle šest godina.

Saga je završena - Karmelo Entoni (33, 203 cm) više nije košarkaš Njujork Niksa!

Jedan od najboljih "napadača" 21. veka trejdom je prosleđen Oklahomi, koja ga je tako uparila sa Raselom Vestbrukom, zvanično najboljim igračem prošle sezone, ali i sa Polom Džordžom, doskorašnjim liderom Indijane koji je takođe ovog leta stigao među Tandere.

Tačno 24 dana pre početka nove sezone, Njujork je za Karmela dobio Enesa Kantera, Daga Mekdermota, uz "pika" druge runde NBA drafta 2018. godine.

Takvim epilogom, završena su višemesečna nagađanja o Entonijevoj sudbini u gradu u kojem je igrao od 2011, kada je stigao iz Denvera, za koji je prethodno nastupao osam godina. Da bi ovaj trejd mogao da bude izvršen, "Melo" će se odreći klauzule u ugovoru prema kojoj ne može biti prosleđen u drugi tim.

Entoni je deset puta učestvovao na Ol-star utakmicama, a za 14 sezona u NBA prosečno je postizao 24,8 poena, uz 6,6 skokova i 3,1 asistenciju. Uz to, 2013. godine bio je i najbolji strelac lige, sa 28,7 poena po meču.

NBA veteran (33) tako će se pridružiti mlađim saigračima u pokušaju da ostvare ozbiljan rezultat u plej-ofu, kakav Karmelo sa Niksima nije imao godinama unazad.

Prema informacijama američke TV mreže "ESPN", Entoni je podstrekivao rukovodstvo franšize da ga proslede u drugi tim pre nego što sezona počne. Iako je nagoveštavano da bi mogao da se preseli u Hjuston, kod Hardena i Pola, to se neće dogoditi jer se Niksi nisu dogovorili sa organizacijom iz Teksasa.

Takođe, pominjalo se i da bi Karmelo mogao da se pridruži i Lebronu u Klivlendu, ali ni to očigledno nije bilo realno, a interesantno je da će Entoni prvi meč za Oklahomu odigrati upravo protiv Niksa u Njujorku, 19. oktobra!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC