• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdine brige pred put u Nemačku - Borjan i Rodić

Autor mondo.rs

Neizvesnost na "Marakani" oko nastupa dvojice standardnih prvotimaca u četvrtak protiv Kelna.

 Zvezdine brige pred put u Nemačku - Borjan i Rodić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Igra je na visokom nivou, ekipa puca od samopouzdanja, ali određena tenzija ipak vlada u svlačionici fudbalera Crvene zvezde.

Samo četiri dana pred utakmicu sa Kelnom u drugom kolu Lige Evrope neizvesno je da li će trener Vladan Milojević imati na raspolaganju dvojicu standardnih prvotimaca - golmana Milana Borjana i levog beka Milana Rodića.

Sjajni čuvar mreže povredio je prst šake pre 10 dana, prilikom pogotka BATE Borisova u remiju 1:1. Nije očekivao da je u pitanju ozbiljna povreda, ali je propustio već tri utakmice. Nije ga bilo na golu protiv Voždovca, Borca iz Čačka i Vojvodine.

U prve dve pomenute utakmice, Borjana je zamenio Damir Kahriman, ali je zbog njegovih problema sa leđima, u derbiju sa Novsađanima branio Nemanja Supić.

"Imamo mali problem sa Borjanom, a pojavio se i sa Damirom. Supić je sjajno odradio posao i imam apsolutno poverenje u sve golmane i igrače. Videćemo, imamo još četiri dana do utakmice u Kelnu, naš tim maksimalno radi...", izjavio je Milojević posle pobede nad Vojvodinom i ostavio dilemu da li će prvi čuvar mreže biti spreman za važnu utakmicu u Nemačkoj.

Znak pitanja nalazi se i pored Milana Rodića, koji se vratio na teren posle loma prsta stopala, ali je sredinom prvog poluvremena nedeljne utakmice tražio izmenu zbog bolova u loži.

"Požalio se na mišić zadnje lože, ali još je rano da bi se ustanovila veličina povrede. Još je sveže, pa ne može tačno da se konstatuje ozbiljnost", i u ovom slučaju nije Milojević mogao da bude konkretan.

Trener crveno-belih, ipak, imao je i razlog za zadovoljstvo, jer je njegov tim pružio još jednu odličnu partiju i upisao pobedu možda i lakše nego što se očekivalo.

"Mislim da smo zasluženo pobedili, možda smo mogli i u prvom poluvremenu da rešimo utakmicu... Idemo dalje, okrećemo se narednom protivniku", bez mnogo analiziranja izjavio je Milojević i dodao da je zadovoljan što je njegov tim ostao na samo jednom primljenom golu u 10 superligaških utakmica ove sezone.

"Ne opterećujemo se tim. Moja filozofija je da odbrana počinje od napadača. Pobeda bez primljenog gola znači dosta za samopuzdanje, to je nešto što radimo na treninzima i mogu da budem zadovoljan".

Trener Vojvodine, Vladimir Buač, čestitao je rivalu na pobedi i igri, a onda i svojim igračima "na htenju, voljnom momentu", ali...

"Realnost je drugačija, trenutno je Zvezda bolja od nas, a na nama je da radimo i da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Zvezda je izuzetno organizovan tim, a mi smo u tranziciji, sa mnogo novih igrača i trebaće nam određeni period da dođemo do igre kojom bismo mogli da se ozbiljno suprotstavimo Zvezdi", iskren je trener Novosađana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC