• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović posle prvenca: Neverovatna utakmica!

Autor mondo.rs

Mladi fudbaler Partizana bio je džoker crno-belih na Banjici.

 Rad Partizan 2:4 Đorđe Jovanović prvi gol Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Junak Partizana u pobedi nad fudbalerima Rada, 18-godišnji Đorđe Jovanović, bio je pun utisaka posle utakmice na Banjici.

"Zaista neverovatna utakmica, posebno za mene. Ovo je moj fudbalski prvenac u zvaničnim utakmicama i to za pobedu voljenog tima. Hvala treneru na ukazanoj prilici", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Partizan je u nedelju uveče savladao Rad u gostima 4:2, iako su "građevinari" uspeli početkom drugog poluvremena da izjednače posle dva gola zaostatka iz prvog dela.

Jovanović je, ipak, samo nekoliko minuta po ulasku u igru uspeo u 78. da vrati prednost gostima, a pobedu je kasnije potvrdio Tavamba.

"Rad nas je iznenadio na početku drugog poluvremena, gde smo neočekivano ispustili prednost. Dobro je da smo uspeli da se izdignemo iz čitave situacije i na kraju dođemo do pobede", kazao je ovaj 18-godišnji napadač.

Partizan u četvrtak čeka utakmica protiv Dinamo Kijeva u Ligi Evropa.

"Nema odmora, ni predaha. Kao i uvek i tu ćemo ići na pobedu bez obzira na to ko je protivnik", istakao je Đorđe Jovanović.

Strelac u susretu sa Radom bio je i štoper Milan Mitrović, kome je to, takođe, bio prvi gol za Partizan.

"Drago mi je da sam postigao gol i moj prvenac za Partizan. Bitno je da uđem što pre u ritam i nadam se da ću pružati još bolje partije i davati još golova. Nadam se da je ovo samo početak", rekao je Mitrović.

On je naveo da njegova ekipa ne sme da dozvoli opuštanje kao na toj utakmici, ali da je važno da je pokazala karakter i pobedila.

Milan Mitrović je rekao da se odlično slaže sa Nemanjom Miletićem, sa kojim je činio štoperski par, a iskoristio je priliku da golmanu Vladimiru Stojkoviću poželi brz oporavak.

"Stojke je pravi vođa ekipe i naravno da nas je omela njegova povreda. Ali, mi smo tim, moramo da se pomaźemo, a Stojketu želimo brz oporavak i povratak među stative", kazao je Mitrović.

Vladimir Stojković nije branio protiv Rada zbog problema sa zadnjom ložom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC