• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta Nikolić: Možda dođe još jedan centar

Autor mondo.rs

Trener košarkaša Partizana Miroslav Muta Nikolić ponavlja da je predstojeća sezona škola za njegov tim. Najavio mogućnost dovođenja još jednog centra.

 Muta Nikolić: Još jedan centar u KK Partizan  Izvor: Mondo/Goran Sivački
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Navijači Košarkaškog kluba Partizana nisu navikli da gledaju svoj tim bez trofeja, bez učešća u finalnim mečevima takmičenja. U turbulentnoj, prošloj sezoni crno-bijeli su ostali "kratkih rukava", ali ni ova koja nastupa neće biti mnogo lakša za "varenje" na tribinama.

Novi trener Miroslav "Muta" Nikolić kao papagaj ponavlja da treba očekivati "toplo-hladno" i u igri i u rezultatima.

"Prosjek naše ekipe je 22 godine, koncept se promijenio u odnosu na ranije godina i meni je u interesu da probijamo i promovišemo mlade igrače. Vanja Marinković je mlad igrač i Pecarski koji je 2000. godište a igra 20 minuta. Imamo mladu ekipu, uz iskusne Novicu Veličkovića i Čakareviča. Stranci su isto mladi. Partizan će igrati sa oscilacijama... Ali, zadovoljan sam, uprava je radila kako sam rekao i ne isključujem mogućnost da dođe još jedan centar i da kasnije u hodu rješavamo probleme", rekao je Nikolić na promociji novog dresa za igrače.

Upitan za ime tog centra, odgovorio je: 

"Prvo će dobiti priliku dva mlada igrača a onda ćemo u hodu da pravimo rezime. Pratim par igrača i vidjećemo rezultate, kako će mladi da se afirmišu. Sigurno će me naša dva centra natetati da igramo agresivno ali fali nam za unutrašnju igru i zato razmišljamo".

OVO je NOVI dres KK Partizan! (FOTO)

Veliki test i posljednju provjeru pred početak sezone, crno-bijeli će imati u utorak uveče. U goste stiže ovogodišnji prvak Evrope - Fenerbahče.

"To je provjera protiv najbolje ekipe, najboljeg trenera - Željka Obradovića. To je kontrolni meč i hvala Željku što dolaze. Možda nije realno da se suprotstavimo Feneru, ali bićemo na nivou", rekao je Nikolić.

KK Partizan: I spektakl i zarada!

Partizan dočekuje start sezone sa novim trenerom i sa devet novajlija. To su Tom Vilson, Obrad Tomić, Aleksandar Aranitović, Najdžel Vilijams Gos, Strahinja Gavrilović, Andreja Stevanović, Marko Čakarević, Kevin Miler i povratnik Đoko Šalić, koji je ove nedelje potpisao višegodišnji ugovor.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC