• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro "čistka" u Borcu

Autor mondo.ba

Uprava Borca, nezadovoljna rezultatima, najavljuje rezove u ekipi.

 FK Borac Vico Zeljković najavljuje promjene u igračkom kadru Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Poslije poraza od Krupe i loših igrača nezadovoljstvo vlada u taboru banjalučkog Borca, a uprava kluba najavljuje rezove.

Član uprave Borca zadužen za sportski sektor Vico Zeljković u izjavi za „Euroblic“ najavio je redukciju igračkog kadra.

"Neću da govorim o imenima jer ne bi bilo lijepo da se takve stvari rade preko medija, ali postoje oni s kojima nismo zadovoljni. Biće rezova, odnosno promjena u igračkom kadru, odlučićemo s eza podmlađivanje ekipe jer to ne može da utiče na rezultate. Na stručnom štabu je da analizira sve što se dešavalo, a onda ćemo povući konkretne poteze“, rekao je Zeljković.

Borac je sa novim trenerom Zoranom Milinkovićem osvojio tri boda u tri kola.

"Prošla je tek trećina prvenstva i imao još mnogo bodova u opticaju. Čaka nas mnogo posla kako bismo stigli do cilja, a to je plasman u Ligu 6. U to vjerujem, bodovno su sve ekipe blizu, jedna pobjeda vodi gore, a poraz vraća u donji dio tabele. Nisu mi prijali ni prvi ni drugi poraz, s obzirom na veličinu Borca kao kluba. Ipak, dolaze nove utakmice, neće se uvijek dešavati da promašimo šanse na početku utakmice, biće golova, a da smo u Krupi poveli vjerovatno bi bilo drugačije“, rekao je Milinković, prenosi „Euroblic“.

On je istakao da ne razmišlja o tome da li će mu uprava obezbijediti kontinuitet u radu.

"Takvim stvarima neću da se bavim, radim svoj posao, sebe dajem u potpunosti, uvijek sam tako radio i u životu i u karijeri, a zna se ko određuje konačnu ocjenu o mom radu. Da li ima pritiska? Ima ga uvijek, ali onaj ko to ne može da istrpi ne treba uopšte da se bavi ovim poslom“, rekao je Milinković.

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mazi

Moramo još mnogo da radimo .

Patriota

Koji put rez , pa da li se Vico, Udovicic, Lukendic i dr upitaju da li oni rade ispravno ili vuku pogresne poteze ! Dovode isluzene igrace a sta tek reci za " penzionere" Avdukica, Raspudica, Puzigacu... Vico ostavka ako imate imalo obraza i časti ! Zalutali ste !

Istok

Aj borac podrška za kizu i upravu .

Vultures

Podrška za Kizu i ovu upravu , uvjek je do cilja teško i treba vremena a ovi znaju šta rade pokazali već od kako su došli. Ovi sto pljuju sada vjerovtno Nemogu mesetariti i nisi tu pa samo čekaju bilo šta Aj Borac

Sova

@Vultures Koji si ti plaćeni lik, ni V od Vulturesa. Pa slep jedino ne vidi da je uprava zalutala, ali dobro oči se brzo otvaraju!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC