• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Poljskoj: Navijači išamarali igrače!

Autor mondo.rs

Fudbalere Legije navijači sačekali na parkingu posle poraza i fizički se obračunali sa njima zbog loših rezultata ove sezone

U poljskom prvenstvu dogodio se nezapamćeni skandal posle 11. kola fudbalskog šampionata. Legija, za koju nastupa i srpski fudbaler Miroslav Radović, izgubili su utakmicu na gostovanju ekipi Leha iz Poznanja (3:0), što im je peti poraz ove sezone.

Navijači Legije nezadovoljni rezultatima postignutim ove sezone, odlučili su da to "reše" sa igračima.

Kako prenose poljski mediji, navijači kluba iz Varšave sačekali su fudbalere na parkingu posle poraza, a jedan od vođa ušao je u autobus i pozvao fudbalere da izađu, što su oni i uradili računajući da ih očekuje neprijatan razgovor.

Kada su igrači izašli ispred autobusa, oko 50 navijača koji su se okupili, odmah su počeli da im dele šamare i da ih udaraju po glavi.

Gotovo svi fudbaleri dobili su udarce u lice i potiljak, kao i članovi stručnog štaba, među kojima i Srbin Aleksandar Vuković.  Jedino je pošteđen ostao trener, hrvatski stručnjak Romeo Jozak, i to zato što je pobegao.

Fizički obračun je trajao oko 10 minuta, a navijači su potom glasno poručili igračima: "Ako odigrate kao protiv Leha, mi ćemo ponovo doći".

Poljski mediji preneli su da niko od igrača Legije nije pretrpeo ozbiljne povrede, već je većina prošla sa masnicama.

Pitanje je samo kako su navijači uspeli da dođu do klupskog autobusa bez bilo kakve kontrole usput, odnosno kako je moguće da su igrači Legije bili bez nadzora bilo kakvog obezbeđenja i da niko nije reagovao tokom čitave gungule koja je nastala, a koja je trajala blizu 20 minuta?

Navijači su veoma nezadovoljni učinkom od pet poraza i pobeda, uz jedan remi ove godine i trenutnim plasmanom na osmoj poziciji tabele, budući da je Legija aktuelni šampion Poljske. Oni su prošle sezone osvojili četvrtu titulu u poslednjih pet godina, a ukupno 12. u klupskoj istoriji.

Navijači Legije često su u prošlosti pravili probleme, a prošle sezone meč protiv Real Madrida u Ligi šampiona igrao se pred praznim tribinama zbog incidenta koji su izazvali.

Klupski čelnici u narednih dve nedelje, kada predstoji klupska pauza, moraće dobro da se pozabave pitanjem navijača i bezbednosti svojih igrača. Naredni meč očekuje ih 15. oktobra protiv Lehije iz Gdanjska i već sada je jasno da će biti veoma napet.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC