• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorcima potrebno čudo za odlazak u Rusiju

Autor mondo.rs

Danska slavila u Podgorici u jednoj ne tako zanimljivoj utakmici koja je drastično izgubila na tempu posle izlaska iz igre Stevana Jovetića zbog povrede.

 Crnogorcima potrebno čudo za odlazak u Rusiju Izvor: MONDO/Mirko Šljivančanin
Izvor: MONDO/Mirko Šljivančanin

Napeto u grupi "E", Crna Gora pred eliminacijom!

Poljska je ubedljivim trijumfom u Jermeniji došla do 22 boda u okviru kvalifikacija za SP, a korak iza njih su sada Danci koji su savladali Crnu Goru u gostima (1:0), međutim čak ni ovom pobedom još uvek nisu obezbedili plasman na Mundijal.


"Sokoli" se još uvek nadaju čudu u poslednjem kolu u vidu njihovog slavlja u Poljskoj, odnosno porazu Danske u Kopengagenu protiv Rumunije, ali će im opet biti potrebna bolja gol-razlika ako budu poravnati sa Dancima (9. oktobar).

Tabela sada izgleda ovako: 
Poljska 22 (24:12 gol razlika), Danska 19 (19:7), CRNA GORA 16 (18:7), Rumunija 12 (11:9), Jermenija 6 (8:19), Kazahstan 2 (5:25).


Pobedu Danskoj doneo je odlični Kristijan Eriksen lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora u 16. minutu, a iako je Crna Gora u Podgorici dobro počela jedan od najvažnijih mečeva u svojoj istoriji - sve se promenilo nakon povrede Stevana Jovetića.

Najbolji crnogorski fudbaler morao je iz igre zbog povrede još u 20. minutu, a kao da je njegov izlazak poljuljao njegovim saigračima i navijačima nadu da je preokret moguć.

Do kraja susreta gledali smo ne tako zanimljiv fudbal sa malo šansi, a ni promene Ljubiše Tumbakovića nisu uspele da "razmrdaju ekipu" koja je doživela poraz, pa su čak na kraju gosti mogli preko Eriksena i Bentnera i do ubedljivijeg trijumfa.

Eriksen
Izvor: Dailymotion

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC