• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentini još samo jedan "popravni"!

Autor mondo.rs

Aktuelni vicešampion sveta remizirao treći put zaredom i u poslednjem kolu kvalifikacija za SP će morati da pobedi Ekvador u gostima.

Reprezentacija Argentine propustila je još jednu priliku da odlučno zakorači ka Rusiji!

Posle septembarskih 0:0 protiv Urugvaja i 1:1 protiv Venecuele, "gaučosi" su odigrali nerešeno i sa Peruom - 0:0, razočaravši tako 50.000 navijača na stadionu "La Bombonjera" u Buenos Airesu.

Argentina je stvorila dovoljno prilika da postigne bar jedan gol, ali lopta, kao i mnogo puta ranije, prosto nije "htela" u mrežu.

Mesi (pogodio stativu u 46. minutu) i ekipa sada su četiri meča bez pobede i da bi se plasirali na Svetsko prvenstvo, u noći između utorka i srede će morati da kao gosti pobede Ekvador.

Povoljna okolnost po njih je što Ekvador više ne može da se kvalifikuje, a nepovoljna što će se igrati na 2.850 metara nadmorske visine u Kitu, gde su poslednji put slavili pre 16 godina!

Argentina - Peru 0:0
Izvor: YouTube


Na Mundijal iz južnoameričke zone kvalifikacija direktno idu četiri najbolje ekipe, dok petoplasirana mora u novembarski baraž sa predstavnikom Okeanije, a to je Novi Zeland.

Ozbiljan kandidat za prolaz postao je Paragvaj, koji je golovima veterana Oskara Kardosa i Antonija Sanabrije napravio preokret u poslednjim minutima meča protiv Kolumbije u Barankilji. Obratite pažnju kako se buka na stadionu pretvara u muk kada Paragvajci izjednače i povedu!

Kolumbija - Paragvaj 1:2
Izvor: YouTube


Crveno-beli u poslednjem kolu dočekuju Venecuelu i ako opet osvoje sva tri boda, biće im potrebno da Peru i Kolumbija remiziraju, ili da Argentina ne pobedi.

REZULTATI:

Bolivija - Brazil 0:0

Venecuela - Urugvaj 0:0

Argentina - Peru 0:0

Čile - Ekvador 2:1 (1:0)
/Vargas 22, Sančez 85 - Ibara 82/

Kolumbija - Paragvaj 1:2 (0:0)
/Falkao 79 - Kardoso 89, Sanabrija 90+2/

TABELA: Brazil 38, Urugvaj 28, Čile 26, Kolumbija 26, Peru 25, Argentina 25, Paragvaj 24, Ekvador 20, Bolivija 14, Venecuela 9.

PAROVI POSLEDNJEG KOLA (sreda, 01.30 časova): Brazil - Čile, Ekvador - Argentina, Paragvaj - Venecuela, Peru - Kolumbija, Urugvaj - Bolivija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC